Ο Λουκάκου χλευάζει τον Ζλάταν αφού κέρδισε την Σέριε Α

Μετά τη νίκη της Ίντερ Μίλαν στη Σέριε Α, ο Ρομέλου Λουκάκου έστειλε μήνυμα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και αναγνώρισε τη νοοτροπία του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου φαίνεται να θέλει να συνεχίσει την ιδιαίτερη αντιπαλότητα του με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μετά την προηγούμενη σειρά τους στο Ντέρμπι του Μιλάνου. Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της σεζόν, είδαμε δύο τρένα να συγκρούονται κατά τη διάρκεια του αγώνα Serie A της AC Milan με την Inter Milan. Η στιγμή απαθανατίστηκε από έναν τοπικό ζωγράφο που έκανε μια τεράστια τοιχογραφία ακριβώς έξω από το στάδιο Giuseppe Meazza.

Μετά από αυτή την ανταλλαγή, ο Βέλγος σταρ ορκίστηκε να έχει το τελευταίο γέλιο όπως ακριβώς έκανε. Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Ιμπραχίμοβιτς έχει ένα ακόμη κίνητρο για να επιστρέψει την επόμενη σεζόν περισσότερο εμπλεκόμενος από ποτέ. Ο Lukaku μόλις έστειλε στον Zlatan ένα μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Ο πραγματικός Θεός έχει στεφθεί ο βασιλιάς. Τώρα υποκλιθείτε! Βασιλιάς του Μιλάνου», έγραψε ο Lukaku στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Λουκάκου αναγνωρίζει μια αλλαγή στη νοοτροπία του.

Ο Βέλγος παίκτης μίλησε επίσης στη La Tribune μέσω Football Italia για τον επερχόμενο στόχο του με το Βέλγιο αυτό το καλοκαίρι: «Τώρα στοχεύω το Euro 2020. Ελπίζω πραγματικά ότι όλοι οι άλλοι παίκτες του Βελγίου θα μπορέσουν να κερδίσουν τίτλους φέτος. Κουρτουά, Εδέμ και Θόργκαν Χάζαρντ, Γουίτσελ, Ντε Μπρουίν. Θα ήταν υπέροχο για την ομάδα να φέρει αυτό το πνεύμα και στην εθνική ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί.

«Κερδίζοντας έναν τίτλο club σας επιτρέπει να αποκτήσετε εμπειρία που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα παιχνίδια με έναν καλύτερο τρόπο. Σου δίνει τη νοοτροπία δολοφόνου που είχα χάσει λίγο κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είχα πάρα πολλές στιγμές που τα παράτησα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Τότε είπα στον εαυτό μου: «Αρκετά, είμαι κουρασμένος, είμαι 27 και ήρθε η ώρα για μια αλλαγή». Αλλά η δουλειά μου δεν σταματάει εδώ. Χαίρομαι που κερδίσαμε έναν τίτλο, αλλά ήδη στοχεύω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».