Ο Λουκάκου αποκαλύπτει τον επόμενο στόχο του μετά τη νίκη της Σέριε Α

Αφού οδήγησε την πλευρά του σε έναν άξιο θρίαμβο της Serie A, ο Romelu Lukaku αποκάλυψε τον επόμενο στόχο που βλέπει.

Η Inter forward Romelu Lukaku στοχεύει τώρα στο Euro 2020 ως το επόμενο κομμάτι ασημικών που θα κερδίσει.

Ο επιθετικός Nerazzurri μίλησε στη La Tribune αφού βοήθησε την Inter να εξασφαλίσει το πρώτο της Scudetto εδώ και 11 χρόνια και είπε ότι ελπίζει ότι οι συμπαίκτες του στην ομάδα του Βελγίου θα φέρουν περισσότερους τίτλους στην εθνική ομάδα πριν από το Euro 2020.

Μετά τη νίκη της Serie A με την Ίντερ, ο Lukaku ελπίζει τώρα να κάνει το ίδιο σε εθνικά χρώματα με τους Red Devils.

«Ελπίζω πραγματικά ότι όλοι οι άλλοι παίκτες του Βελγίου μπορούν να κερδίσουν τίτλους φέτος», είπε. Κουρτουά, Εδέμ και Θόργκαν Χάζαρντ, Γουίτσελ, Κέβιν ντε Μπρουίν.

«Θα ήταν υπέροχο για την ομάδα να φέρει αυτό το πνεύμα και στην εθνική ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί.

«Κερδίζοντας έναν τίτλο club σας επιτρέπει να αποκτήσετε εμπειρία που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα παιχνίδια με έναν καλύτερο τρόπο. Σου δίνει τη νοοτροπία δολοφόνου που είχα χάσει λίγο κατά τη διάρκεια της καριέρας μου.»

Ο 27χρονος, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του League με τον Anderlecht και το FA Cup με την Chelsea πριν ενταχθεί στην Inter, παραδέχθηκε ότι έχει «παραιτηθεί» πάρα πολλές φορές στην καριέρα του και έπρεπε να αλλάξει τη στάση του.

«Είχα πάρα πολλές στιγμές όπου έχω παραιτηθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας μου», συνέχισε. «Τότε είπα στον εαυτό μου: ‘Αρκετά, είμαι κουρασμένος, είμαι 27 και ήρθε η ώρα για μια αλλαγή’. Αλλά η δουλειά μου δεν σταματάει εδώ.

«Είμαι χαρούμενος επειδή κερδίσαμε έναν τίτλο, αλλά ήδη στοχεύω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».