Ο Λεμπόεφ εύχεται η Τσέλσι να κάνει μια κίνηση για το αστέρι της Σεβίλλης

Ο πρώην αγαπημένος του Blues Frank Leboeuf πιστεύει ότι ένας υπερασπιστής της Σεβίλλης θα ήταν ένα πολύτιμο κατοχύρωμα για την Τσέλσι υπό τον Thomas Tucel.

Ο Frank Leboeuf υποστηρίζει πλήρως την ιδέα της Chelsea να προσπαθεί να υπογράψει τον Jules Kounde από τη Σεβίλλη.

Σύμφωνα με τις αναφορές του Γκολ, η λέσχη του Λονδίνου διαπραγματεύεται με τον Κούντε για πιθανή μεταφορά. Ο 22χρονος έχει σίγουρα εντατικιστεί για να γίνει μία από τις καλύτερες προοπτικές νέων στην Ευρώπη από τότε που την κατέστη στην ανώτερη τάξη το 2019.

Και ο Λεμπέφ πιστεύει ότι ο Κούντε θα μπορούσε να βοηθήσει τον Τόμας Τούσελ να χτίσει μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα στη γέφυρα Στάμφορντ. Ωστόσο, είναι επίσης της γνώμης ότι ο υπερασπιστής της Σεβίλλης θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να φτάσει στις αρχικές έντεκα της Τσέλσι.

«Είναι (Kounde) ένας φανταστικός παίκτης», δήλωσε ο πρώην κεντρικός της Τσέλσι στο ESPN. «Έχει τα πάντα. Είναι πολεμιστής. Ποτέ δεν τα παρατάει. Έχει τα πάντα. Αυτός είναι σίγουρα το μέλλον».

«Ίσως είναι μια ευκαιρία για την Τσέλσι να τον πάρει ίσως όχι αυτή τη σεζόν, αλλά την επόμενη σεζόν.»

«Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο Kounde στη ζωή του αν είναι έτοιμος να είναι στον πάγκο περισσότερο από ό, τι νομίζει ότι θα είναι. Είναι στο χέρι του. Θα ήταν μια καλή υπογραφή για την Τσέλσι».

Προφανώς, η Τσέλσι είναι έτοιμη να θυσιάσει τον Κερτ Ζούμα για να κάνει οποιαδήποτε συμφωνία με τον Κούντε. Αλλά η Σεβίλλη δεν θα επιτρέψει στον παίκτη του να φύγει με τιμή μικρότερη από τη ρήτρα αποφυλάκισης των 80 εκατομμυρίων ευρώ.