Ο Λεβαντόφσκι χτυπά στα «άδεια» λόγια του Μέσι Μπαλόν ντ’ Ορ.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα με όσα είχε να πει ο νικητής του Μπαλόν ντ’ Ορ το 2021 στην τελετή του περασμένου μήνα.

Ο Robert Lewandowski στόχευσε τον Lionel Messi για έλλειψη ειλικρίνειας στα πρόσφατα σχόλιά του Ballon d’Or.

Ο σταρ του Παρισιού Saint-Germain έδωσε τον Lewandowski στο Ballon d’Or τον περασμένο μήνα μόνο με 33 βαθμούς στις δημοσκοπήσεις, κερδίζοντας το διάσημο βραβείο για έβδομη φορά στην καριέρα του.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νικητικής ομιλίας του, ο Μέσι παραδέχτηκε ότι ο Λεβαντόφσκι έπρεπε να είχε κερδίσει το βραβείο το 2020. Προέτρεψε ακόμη και το Γαλλικό Ποδόσφαιρο να το απονείμει στον Πόλο. Η γαλλική πρίζα, η οποία ακύρωσε την εκδήλωση πέρυσι λόγω της πανδημίας COVID-19, δεν έχει λάβει καμία ενέργεια μέχρι στιγμής.

«Δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος με το να πάρω το βραβείο 2020», δήλωσε ο Lewandowski στην πολωνική πρίζα Kanale Sportowym.

«Θα ήθελα [η δήλωση του Messi] να είναι μια ειλικρινή και ευγενική δήλωση από έναν σπουδαίο παίκτη και όχι μόνο μια κενή λέξη».

Η θλίψη του Λεβαντόφσκι που έχασε το βραβείο 2021

Ο 33χρονος παραδέχτηκε επίσης ότι αισθάνθηκε «θλίψη» αφού τερμάτισε επιλαχούσα στον Μέσι στον αγώνα Ballon d’Or 2021.

«Ένιωσα θλίψη», δήλωσε ο Lewandowski ότι έχασε το φετινό βραβείο. «Δεν μπορώ να το αρνηθώ.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ευτυχισμένος, το αντίθετο. Έχω ένα αίσθημα θλίψης. Για να είμαι τόσο κοντά, να ανταγωνίζομαι τον Μέσι, φυσικά σέβομαι το πώς παίζει και τι έχει επιτύχει. Το γεγονός και μόνο ότι ήμουν σε θέση να τον συναγωνιστώ δείχνει το επίπεδο που κατάφερα να φτάσω».