Ο Λεβαντόφσκι αρνείται να διαλέξει τον Ρονάλντο ως την κατσίκα

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Lothar Matthaus, ο Robert Lewandowski αρνήθηκε να τοποθετήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Ο Robert Lewandowski δεν ήθελε να λάβει μέρος στο ντιμπέιτ που βάζει τον Ronaldo ως τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Μέσα σε αυτό το ατελείωτο λατομείο, έχουμε παίκτες όπως ο Λίο Μέσι, ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Ρονάλντο Ναζάριο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να θεωρηθούν οι καλύτεροι ποτέ λόγω των απίστευτων επιτευγμάτων που είχαν καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους. Αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα που μπορούν να είναι μέρος της συζήτησης αυστηρά για ό, τι έκαναν στο γήπεδο ανεξάρτητα από το πόσο καιρό κράτησε η μαγεία τους.

Για το λόγο αυτό και μόνο, ο Robert Lewandowski δεν θέλει να λάβει μέρος στην επιλογή του ενός παίκτη που ξεχωρίζει πάνω από τους υπόλοιπους. Αυτό αφήνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο έξω από τη συζήτηση, όπως οι υπόλοιποι από τους καταπληκτικούς παίκτες που το ποδόσφαιρο έχει δώσει στην ανθρώπινη ιστορία. Όλοι αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σκεφτεί ο Ρονάλντο για τις σκέψεις του Lewandowski σχετικά με τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Η ιδέα του Λεβαντόφσκι για την καταιγίδα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Bild με τον Lothar Matthaus, ο Lewandowski μίλησε για αυτή τη συζήτηση και τα παιδικά του είδωλα: «Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που να μπορεί να ξεχωρίσει. Οι παίκτες διαμορφώνουν εποχιές. Κάποτε ήσουν εσύ», είπε στο είδωλο της Μπάγερν και της Γερμανίας και στον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1990. Τα τελευταία 10, 15 χρόνια Μέσι, Ρονάλντο, Ροναλντίνιο. Προηγουμένως, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρονάλντο. Υπάρχουν πάντα εξαιρετικά ταλέντα, εμφανίσεις που απλά μεταφέρουν διασκέδαση στο ποδόσφαιρο. Οι παγκόσμιοι αστέρες καταφέρνουν να κάνουν τα δύσκολα πράγματα να φαίνονται εύκολα και απλά.

«Θυμάμαι ακριβώς. Όταν ήμουν έξι χρονών, υπήρχε μόνο ένα είδωλο για μένα: ο Ρομπέρτο Μπάτζιο! Alessandro Del Piero αργότερα έγινε πρότυπο μου στο ποδόσφαιρο, Τον θαύμαζα. Ωστόσο, δεν μπορούσα ακόμα να κρίνω ακριβώς τι χαρακτηρίζει το στυλ του παιχνιδιού του, ήμουν πολύ νέος για αυτό. Αργότερα έγινε θρύλος της Άρσεναλ, Thierry Henry. Οι κινήσεις του, οι διαδρομές από τα βαθιά, τα τελειώματα — ως νέος ποδοσφαιριστής αυτές ήταν οι ιδιότητες που ήθελα να έχω. Ήθελα να μιμηθώ τον Χένρι σε όλα. »