Ο Λίγκαρντ έχει περιορισμένο χρόνο στο Μαν Οτ; Ο Solskjaer μιλά για το μέλλον των παρείσακτων

Απογοητευμένος από την έλλειψη επαρκούς ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Άγγλος φέρεται να ετοιμάζεται να πιέσει για έξοδο από το Old Trafford.

Ο Ole Gunnar Solskjaer βλέπει τον Jesse Lingard ως «σημαντικό παίκτη» στην Manchester United και ελπίζει ότι θα υπογράψει παράταση σύμβασης στο σύλλογο.

Ο Lingard επέστρεψε στο Manchester United νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι μια ανανεωμένη φιγούρα, έχοντας απολαύσει ένα επιτυχημένο ξόρκι δανείου στο West Ham το δεύτερο μισό του 2020-21.

Με εμπνευσμένη μορφή στο πλευρό του, αναμενόταν ότι ο επιτιθέμενος μέσος θα κέρδιζε μια θέση στο αρχικό XI του Solskjaer — αλλά αυτό δεν συνέβη, κυρίως λόγω της άφιξης των Cristiano Ronaldo και Jadon Sancho στη λέσχη.

Για άλλη μια φορά, ο 28χρονος διεθνής της Αγγλίας συνδέεται με μια κίνηση μακριά από την Man United, με την FC Barcelona και την AC Milan μεταξύ αυτών που λέγεται ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση των υπηρεσιών του.

«Ο Τζέσι είχε μια καλή αρχή για τη σεζόν. Ήρθε και σκόραρε μερικά γκολ για εμάς, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς», δήλωσε ο Solskjaer, όπως αναφέρει ο Sky Sports.

«Θέλουμε να παρατείνουμε το συμβόλαιό του, τον βλέπουμε ως σημαντικό παίκτη. Είναι στο χέρι του, ίσως στο χέρι μου, να του δώσει περισσότερο χρόνο για να παίξει επειδή του αξίζει.

«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κλείσουμε μια συμφωνία για τον Τζέσι γιατί πραγματικά τον αξιολογούμε.»