Ο Λένο κάνει αιφνιδιαστική παραδοχή για το μέλλον του στην Άρσεν

Ο Bernd Leno λέει ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συνομιλίες σχετικά με ένα νέο συμβόλαιο της Arsenal και παραμένει ανοικτός σε μια άλλη περιπέτεια κάπου αλλού.

Ο Bernd Leno αναφέρει ότι δεν έχει πραγματοποιήσει συνομιλίες με την Arsenal για το μέλλον του καθώς ετοιμάζεται να εισέλθει στα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του.

Ο Γερμανός είναι με την Arsenal από το 2018 και καθιερώθηκε ως ο ξεκάθαρος Νο.1 τερματοφύλακας της ομάδας.

Η θέση του Λένο είχε κοιτάξει υπό απειλή το καλοκαίρι μετά Emiliano Martinez πρωταγωνίστησε στο τρέξιμο Gunners για FA Cup δόξα.

Ωστόσο, η Arsenal επέλεξε να πουλήσει τον Martinez στην Aston Villa για περίπου £20 εκατομμύρια, και ο Leno ήταν πρώτη επιλογή όλη τη σεζόν.

Ο 29χρονος πρόκειται να συμμετάσχει στα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι και λέει ότι είναι ευχαριστημένος στο Emirates Stadium.

Ερωτηθείς αν είχαν υπάρξει συνομιλίες για μια νέα συμφωνία, είπε όπως ανέφερε η Daily Star: «Όχι, όχι ακόμα και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον.

«Ξέρω ότι μου έχουν μείνει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Είμαι επίσης 29, νομίζω ότι για έναν τερματοφύλακα αυτό δεν είναι πολύ παλιό. Οπότε έχω ακόμα μερικά χρόνια ακόμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στο κλαμπ, δεν ξέρω τι θα έρθει στο μέλλον. Αλλά είμαι ανοιχτός σε όλα. Ίσως για μια νέα περιπέτεια ή για να μείνετε στην Άρσεναλ.

«Όπως είπα, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το μέλλον μου γιατί δύο χρόνια είναι ακόμα πολύς καιρός. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις με το σύλλογο ή κάτι άλλο».

Ο Γερμανός υπήρξε ένας από τους συνεχείς ερμηνευτές του συλλόγου και αναμένεται ότι οι Gunners θα επεκτείνουν το συμβόλαιό του.

Όπως έχει, Leno είναι η μόνη «αξιόπιστη» τερματοφύλακας Arsenal έχουν και είναι λογικό ότι θα θέλουν να τον κρατήσει στο club.