Ο Λένο εκρήγνυται την απόδοση της Άρσεναλ μετά την ήττα του Ολυμπιακού

Ο τερματοφύλακας της Arsenal Bernd Leno ήταν επικριτικός για την απόδοση της πλευράς του μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Ο Bernd Leno λέει ότι η Arsenal θα πρέπει να ξεχάσει να κερδίσει το Europa League αν παίξει όπως έκανε την Πέμπτη το βράδυ.

Οι Gunners παρουσίασαν τις χειρότερες επιδόσεις τους στο διαγωνισμό αυτή τη σεζόν, καθώς επάξια έχασαν από τον Ολυμπιακό στα Εμιράτα.

Σε λίγες ευκαιρίες για να αρπάξει ένα ή δύο γκολ, η Άρσεναλ ήταν ως επί το πλείστον η δεύτερη καλύτερη για όλο το παιχνίδι.

Παρόμοια με τα σχόλια της Arteta, ο Leno πιστεύει ότι οι Gunners έκαναν τη ζωή δύσκολη για τον εαυτό τους και επιμένει ότι τέτοιες παραστάσεις δεν θα πάνε πουθενά αυτή τη σεζόν.

«Νομίζω ότι υποφέραμε σήμερα και δεν ήταν απαραίτητο», δήλωσε ο Leno στην Arsenal Media.

«Νομίζω ότι επειδή στα πρώτα 15 ή 20 λεπτά ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια κάναμε πάρα πολλά εύκολα λάθη και στο δεύτερο ημίχρονο αποδεχτήκαμε το γκολ και τότε όλοι ήταν νευρικοί.

«Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας και, όπως είπα, δεν ήταν απαραίτητο.

«Στο καμαρίνι ήταν ήσυχα γιατί όλοι γνωρίζουν ότι δεν ήταν καλή παράσταση από εμάς. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε πλέον, αλλά το θετικό είναι ότι επρόκειτο για προειδοποίηση.

«Πρέπει να είμαστε 100 τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν θα φτάσουμε σε τίποτα αυτή τη σεζόν.

«Νομίζω ότι υπάρχουν μόνο πολύ καλές ομάδες στους προημιτελικούς και χρειαζόμαστε δύο τέλεια παιχνίδια για να πάμε στους ημιτελικούς και άλλα δύο παιχνίδια για να πάμε στον τελικό.

«Το Europa League είναι πολύ σημαντικό για εμάς» πρόσθεσε ο Leno. «Αυτός είναι ίσως ο πιο κοντινός τρόπος για να πάει κανείς στο Champions League και επίσης να κερδίσει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τρόπαιο, οπότε πρέπει να εντείνουμε τις δυνάμεις μας.

«Πρέπει να έχουμε το κίνητρο για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, να κόψουμε τα εύκολα λάθη και να περάσουμε στον τελικό και ελπίζουμε να έχουμε έναν μεγάλο τελικό στο τέλος της σεζόν».