Ο Κόντε χαστούκισε με αναστολή δύο παιχνιδιών πάνω από την αντιπαράθεση διαιτητών

Ο Ιταλός τακτικός άφησε τα συναισθήματά του να πάρει το καλύτερο από αυτόν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Serie A κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και τώρα αντιμετωπίζει μια βαριά τιμωρία.

Antonio Conte έχει ανασταλεί για δύο αγώνες για σύγκρουση με το διαιτητή στον αγώνα Inter Milan εναντίον Udinese.

Εκτός από την απαγόρευση της γραμμής αφής, ο Conte επέβαλε επίσης πρόστιμο 20.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή, σύμφωνα με την Football Italia.

Ο Ιταλός, με δικά του λόγια, είχε μια «διαφωνία σχετικά με το ποσό των σταματήσεων» με τον επίσημο αγώνα με την πλευρά του να χάσει κρίσιμους πόντους στον αγώνα τίτλου Serie A.

Η Ίντερ κατέληξε να ρίχνει δύο πόντους καθώς κρατήθηκαν σε ισοπαλία από τον Ουντινέζε.

Ο Κόντε, ο οποίος είχε κόκκινη κάρτα, και ο βοηθός του Κριστιάν Στελίνι ξεκίνησε διαδηλώσεις εναντίον του διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα στο τέλος του αγώνα και ύψωσε τη φωνή του καθώς συνεχιζόταν ο καυγάς τους στο τούνελ.

Η έκθεση του αθλητικού κριτή αναφέρει ότι η τιμωρία του προπονητή οφείλεται στο ότι «συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα, εκφωνώντας δυνατά φράσεις ασέβειας προς τον διαιτητή που συνεχίστηκε ακόμα και μετά την αποχώρηση και πριν φύγει από την πίστα».

Ο διευθυντής της ομάδας της Inter Lele Oriali έχει επίσης επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ για «επανάληψη των διαδηλώσεων ακόμα και μετά την προειδοποίηση, έφθασε στο διαιτητή στη μέση του γηπέδου και φώναξε ασεβείς ποινές».

Ο Κόντε θα χάσει τώρα τις εξορμήσεις της Inter Milan Serie A εναντίον Μπενεβέντο και Φιορεντίνα.