Ο Κόντε υπονοεί την κίνηση του MLS όταν οι συνομιλίες της Τότεναμ έφτυσαν οδόφραγμα

Ο Ιταλός διευθυντής έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη μετεγκατάσταση στην Αμερική καθώς διερευνά τις επιλογές καριέρας του μετά την έξοδο από το San Siro.

Ο Antonio Conte λέει ότι είναι πρόθυμος να «έχει εμπειρίες στο εξωτερικό» καθώς υπονοεί μια πιθανή εργασία στο MLS στο μέλλον.

Σε αυτό που σοκαρίστηκε τόσο για τους οπαδούς όσο και για τα μέσα ενημέρωσης, ο Conte αναχώρησε από την Inter Milan μετά από λιγότερο από ένα μήνα που τους οδήγησε στον πρώτο θρίαμβο της Serie A μέσα σε 11 χρόνια.

Μια ευκαιρία που του δόθηκε σύντομα να επιστρέψει στην πιρόγα καθώς συνδέθηκε με την ανάληψη του Τότεναμ. Η πρώην Τσέλσι πλησίασε να επανενταχθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά οι συνομιλίες κατέρρευσαν όταν ο Κόντε και η Τότεναμ απέτυχαν να βρουν κοινό έδαφος στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτούσαν επίσης τον 51χρονο ως διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά τελικά αποφάσισαν να φέρουν πίσω τον Κάρλο Αντσελότι — τον άνθρωπο που τους κέρδισε το «Λα Ντεσίμα».

Σε μια συνέντευξη με τον DAZN, ο διευθυντής εκτός εργασίας άνοιξε τα μελλοντικά του σχέδια.

«Θα ήθελα να έχω εμπειρίες στο εξωτερικό», δήλωσε ο Conte. «Θα ήθελα να πάω στην Αμερική».

«Νομίζω ότι είμαι ένα άτομο που δεν είναι ικανοποιημένος με «άνετες» καταστάσεις. Νομίζω ότι [πάντα] επέλεξα την πιο δύσκολη κατάσταση.

«Ο στόχος όταν υπέγραψα για την Inter ήταν ένα τριετές πρόγραμμα για να επαναφέρουμε την Inter, να έχουμε φιλοδοξία να ανταγωνιστούμε ξανά για σημαντικούς στόχους. Το να είσαι σε θέση να το κάνεις στο δεύτερο έτος ήταν σπουδαίο πράγμα», πρόσθεσε ο Ιταλός.

«Το να είσαι προπονητής σίγουρα δεν είναι εύκολο, ειδικά αν θέλεις να το κάνεις σε υψηλό επίπεδο και αν έχεις και τις δεξιότητες για να το κάνεις σε υψηλό επίπεδο.

«Επειδή σε κάθε δουλειά η πίεση, οι προσδοκίες, το άγχος, είναι πραγματικά πολλά. Πρέπει να είσαι καλός στο να διαχειρίζεσαι συγκεκριμένες καταστάσεις γνωρίζοντας ότι πάντα βρίσκεσαι μόνος σου».