Ο Κόντε ονομάζει το μόνο πράγμα που έλειπε η Ίντερ εναντίον της Γιουβέντους

Ο Αντόνιο Κόντε ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της Ίντερ εναντίον της Γιουβέντους, αλλά ονόμασε το μόνο πράγμα που ήθελε να δει από την πλευρά του.

Ο Αντόνιο Κόντε ισχυρίζεται ότι η Ίντερ θα μπορούσε να κερδίσει εναντίον της Γιουβέντους, αλλά απέτυχε να πάρει τις πιθανότητές τους, καθώς δεν ήταν αρκετά αδίστακτοι.

Οι Nerazzurri είχαν πάρει το προβάδισμα μέσω του Lautaro Martinez, αλλά μια ποινή για το πουκάμισο της Ashley Young τράβηξε τον Juan Cuadrado και Cristiano Ronaldo χτυπώντας έναν αμυντικό ουρλιαχτό γύρισε γύρω. Ο Ζυβ κέρδισε το παιχνίδι με 2-1 σκορ.

Η Ίντερ είχε άλλες ευκαιρίες να εξισώσει, αλλά απέτυχε να τις εκμεταλλευτεί.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Κόντε λέει ότι ήθελε περισσότερη σκληρότητα από την πλευρά του.

«Βασικά, κάναμε τα πάντα μόνοι μας», είπε ο Ιταλός διευθυντής Sky Sport Italia.

«Η Γιουβέντους έκανε τα περισσότερα από δύο αφελή λάθη για να σκοράρει τα γκολ της. Πρέπει να είμαστε πιο κλινικοί και αδίστακτοι, καθώς δημιουργήσαμε τόσα πολλά και πρέπει να τελειώσεις αυτές τις ευκαιρίες σε μια πλευρά όπως η Γιουβέντους».

«Η απόδοση ήταν εξαιρετική, ήταν μόνο το αποτέλεσμα που ήταν αρνητικό. Είχαμε τον Ζυβ στα σχοινιά, είναι πραγματικά απογοητευτικό γιατί αξίζαμε πολλά, πολύ περισσότερα από το τελικό αποτέλεσμα.»

«Η Γιουβέντους ελάχιστα δημιούργησε τίποτα και δεν θυμάμαι να κάνει σωρούς ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς. Αν δεν είχαμε κάνει αυτά τα δύο λάθη.»

Η Ίντερ έχει ένα βουνό να σκαρφαλώσει για το δεύτερο πόδι της εναντίον της Γιουβέντους την επόμενη εβδομάδα.

«Είναι αναπόφευκτο ότι με μια ήττα εντός έδρας 2-1, πρέπει να κερδίσουμε το δεύτερο πόδι εκεί με δύο γκολ να χαθούμε, έτσι δεν θα είναι μια βόλτα στο πάρκο».