Ο Κόντε ξεφεύγει από την τιμωρία για τον χαιρετισμό των μεσαίων δακτύλων στους αξιωματούχους της Γιουβέντους

Συμμετείχε σε μια ακόμη διαμάχη, το αφεντικό της Inter πιάστηκε στην κάμερα κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία κατά τη διάρκεια των ημιτελικών του Coppa Italia.

Ο Antonio Conte απέφυγε την τιμωρία για την έντονη απόπειρα του με τον πρόεδρο της Γιουβέντους Αντρέα Ανγκέλι κατά τη διάρκεια του ημιτελικού δεύτερου σκέλους της Coppa Italia την Τρίτη.

Ο Κόντε εθεάθη να σημαδεύει ένα μεσαίο δάχτυλο προς την κατεύθυνση του Αγνέλι στο ημίχρονο του αδιέξοδο της Ίντερ με τη Γιουβέντους.

Ένας ενοχλημένος Agnelli εθεάθη τότε να φεύγει από τη θέση του και να τρέχει προς τον πάγκο της Ίντερ, ενώ φώναζε κατάρα λόγια που απευθύνονται στον Κόντε.

Όπως αναφέρει η Football Italia, η Πειθαρχική Επιτροπή επέλεξε να μην τιμωρήσει τον διαχειριστή της Inter για τις αγενείς πράξεις του. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, εν τω μεταξύ, απέφυγε επίσης οποιεσδήποτε συνέπειες για τα προσβλητικά του σχόλια.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της FIGC πρόκειται να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τη διαμάχη μεταξύ Αγνέλι και Κόντε. Ο εισαγγελέας έχει ήδη ανοίξει ένα αρχείο και θα αρχίσει να ακούει τα ενδιαφερόμενα μέρη τις επόμενες ημέρες.