Ο Κόντε μιλά μπροστά από τη σύγκρουση της Coppa Italia με τον Μίλαν

Ο Antonio Conte κάλεσε την Inter Milan πλευρά του να είναι πιο κλινική καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους Μίλαν στην Coppa Italia.

Ο Inter προπονητής Antonio Conte λέει ότι οι Nerazzurri πρέπει να μετρήσουν τις πιθανότητές τους στο επερχόμενο Coppa Italia Derby εναντίον του Μιλάνου.

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι, η Inter Milan και η AC Milan θα συναντηθούν στο Giuseppe Meazza την Τρίτη στους προημιτελικούς της Coppa Italia. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή μεταξύ Γιουβέντους και Σπαλ στο ημιτελικό.

Ο Μίλαν ήδη διεκδίκησε νίκη με 2-1 επί της Ίντερ τον Οκτώβρη, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να σκοράρει και τα δύο γκολ σε εκείνη την περίπτωση.

Σε αυτόν τον αγώνα, η Ίντερ φύσηξε πολλές πιθανότητες που θα μπορούσαν εύκολα να τους δουν να κερδίζουν το παιχνίδι.

Εν όψει μιας άλλης σύγκρουσης με γνωστούς εχθρούς, ο Κόντε κάλεσε με το μέρος του να κάνει τις ευκαιρίες τους να μετράνε μπροστά από το γκολ.

«Νωρίτερα στη σεζόν, βρεθήκαμε 2-0 κάτω πριν σκοράρουμε. Μετά από αυτό, είχαμε αρκετές πιθανότητες να τραβήξουμε επίπεδο.» είπε το αφεντικό της Inter σύμφωνα με το κοινωνικό κανάλι του συλλόγου.

«Όχι μόνο αύριο αλλά και γενικά, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ πιο κλινικοί και αποφασισμένοι, ειδικά όταν πρόκειται για την τελική μας μπάλα και τα γυρίσματα στο γκολ. Αυτό θα είναι σημαντικό: να είμαστε αποφασισμένοι και αποφασιστικοί όταν μπαίνουμε σε καταστάσεις βαθμολόγησης γκολ».

Ο Κόντε ξέρει ότι μια νίκη εναντίον του Μιλάνου του Πιόλι δεν θα ήταν εύκολη και έχει προτρέψει την πλευρά του να δώσει μια ισχυρή απόδοση/

«Από ψυχολογική άποψη, διακυβεύεται μια θέση στον επόμενο γύρο, και πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε έναν διαγωνισμό όπως ο Coppa Italia, τον οποίο σεβόμαστε περισσότερο».

«Θα χρειαστεί να παράγουμε μια εξαιρετική ομαδική απόδοση. Ενώ ο Ιμπραχίμοβιτς είναι σημαντικός για την AC Milan, δεν είναι μόνο γι’ αυτόν: είναι μια ομάδα που αποτελείται από ισχυρούς και τεχνικά χαρισματικούς παίκτες που κάνουν σημαντικά πράγματα».