Ο Κόντε εκπληρώνεται την επιθυμία του καθώς ο σταρ της Τότεναμ υπογράφει νέο συμβόλαιο

Παρά το δέλεαρ του να δοκιμάσει την αξία του ως ελεύθερος πράκτορας το καλοκαίρι, ο Hugo Lloris παρέτεινε την εννιάμιση χρόνο παραμονής του στο βόρειο Λονδίνο.

Ο αρχηγός του Τότεναμ Χιούγκο Λόρις υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο δυόμισι ετών, δεσμεύοντας το μέλλον του στο κλαμπ μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Η προηγούμενη συμφωνία του 35χρονου τερματοφύλακα επρόκειτο να λήξει στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, ο σύλλογος και ο παίκτης ήταν και οι δύο πρόθυμοι να υπογράψουν μια επέκταση και έχουν πλέον επίσημα ανακοινώσει μία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Hugo Lloris έχει υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο δυόμισι ετών με τη Λέσχη, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το 2024», διαβάστε μια δήλωση του συλλόγου.

Ο Κόντε παίρνει τον άνθρωπό του.

Τα νέα του Λόρις θα έρθουν σαν τεράστια ώθηση στον Αντόνιο Κόντε. Το αφεντικό της Τότεναμ έχει επανειλημμένα δηλώσει την επιθυμία του να κρατήσει τον Γάλλο πέρα από το καλοκαίρι, παρά τις αναφορές που συνδέουν τον σύλλογο με νέους τερματοφύλακες.

Είναι κατανοητό ότι η δέσμευση του Lloris σε ένα νέο συμβόλαιο ήταν πρώτη προτεραιότητα τόσο για τον Κόντε όσο και για τον Σπερς.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει κρατήσει 134 καθαρά σεντόνια σε 395 συμμετοχές για τον σύλλογο από την άφιξη 12,6 εκατ. ευρώ από τη Λυών τον Αύγουστο του 2012.

Μέχρι σήμερα, παραμένει ένα κεντρικό μέρος της ομάδας με 51 αποθηκευμένα και οκτώ καθαρά φύλλα σε 19 αγώνες Premier League στην τρέχουσα εκστρατεία.