Ο Κόντε δίνει την ετυμηγορία του για την συμφωνία ανταλλαγής Dzeko-Sanchez

Ο διευθυντής της Inter Milan Antonio Conte μίλησε για συμφωνία μεταφοράς ανταλλαγής μεταξύ του Αλέξις Σάντσεζ και του Έντιν Ντζέκο της Ρομά.

Ο προπονητής της Ίντερ Μίλαν Αντόνιο Κόντε συζήτησε τη γνώμη του σχετικά με τη μεταφορά ανταλλαγής ανταλλαγής του Αλέξη Σάντσεζ και του επιθετικού Ρομά Έντιν Ντζέκο. Η διεθνής Βοσνία έχει ως στόχο να απομακρυνθεί από το Stadio Olimpico πριν από το τέλος της θυρίδας μεταφοράς του Ιανουαρίου.

Και κάποιες αναφορές από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι Ρομά βρίσκονται σε συνομιλίες με την Ίντερ για ανταλλαγή των δύο απεργών. Επιπλέον, ο Dzeko έχει γλιστρήσει κάτω από την ιεραρχία κάτω από το νέο αφεντικό Paulo Fonseca. Επίσης, οι Ρομά ανυπομονούν να αφήσουν τον Βόσνιο εισβολέα και η Ίντερ φαίνεται να είναι πιθανός στόχος για τον Τζέκο.

Εν τω μεταξύ, η Χιλή διεθνής επιθυμεί να βρει μια νέα πορεία προς το Stadio Olimpico. Ο Conte έλαβε ερωτήσεις σχετικά με τη συζήτηση για τη μεταφορά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του εν όψει της σύγκρουσης της Inter με τον Benevento. Ο πρώην διευθυντής της Τσέλσι παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος είναι ανοικτός για οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις, αλλά δεν θα κάνει εικασίες για επιπλέον πληροφορίες.

Ο Κόντε είπε: «Δεν θα μιλήσω για τον Edin Dzeko στην Inter επειδή είναι παίκτης Ρομά. Αν υπάρχουν κάποιοι παίκτες δυσαρεστημένοι εδώ, θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις. Δεν ζητάω να υπογράψω τον Ντζέκο, εξαρτάται από το κλαμπ. Ο Σάντσεζ είναι ο παίκτης μας, θέλω να εστιάσει στον επόμενο αγώνα.»