Ο Κόντε αποκαλύπτει ότι η Ίντερ μπορεί να νικήσει τη Γιουβέντους

Ο Αντόνιο Κόντε ελπίζει για μια μεγάλη επίδειξη εναντίον της Γιουβέντους, καθώς η Ίντερ ελπίζει να οργανώσει μια επιστροφή στο σκέλος της επιστροφής του ημιτελικού Coppa Italia.

Ο Αντόνιο Κόντε λέει ότι ο μόνος τρόπος για να ανατρέψει τη Γιουβέντους είναι να δώσει μια «τέλεια» απόδοση ενάντια στους αντιπάλους της.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους στον τελικό των ημιτελικών της Coppa Italia στο στάδιο Allianz την Τρίτη.

Είχαν υποστεί 2-1 ήττα στο πρώτο σκέλος στο Stadio Meazza την περασμένη εβδομάδα.

Με τους ομοίους του Romelu Lukaku και του Achraf Hakimi να παλεύουν, ο Conte θα ήθελε τις πιθανότητες της πλευράς του να κερδίσει το φωτιστικό.

Με τον τελικό στον ορίζοντα και για τους δύο συλλόγους, το αφεντικό της Inter αναμένει ένα σκληρό παιχνίδι στο Allianz Stadium.

Εκτός από την τελευταία θέση, διακυβεύονται και τα δικαιώματα καυχησιάς και ο 51χρονος θέλει το πλευρό του να κάνει τους θαυμαστές τους περήφανους με μια μεγάλη επίδειξη εναντίον του Bianconeri.

«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε το καμάρι των οπαδών μας», δήλωσε ο Conte Rai Sport.

«Τα παιδιά γνωρίζουν ότι όποιος φοράει αυτό το πουκάμισο πρέπει να κάνει τους οπαδούς περήφανους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αυτή πρέπει να είναι η αποστολή μας», πρόσθεσε.

«Πρέπει να εργαστούμε και να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για να πείσουμε τους παίκτες ότι μπορούν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.»

«Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και να προσπαθήσουμε να είμαστε τέλειοι, επειδή μπορούμε να νικήσουμε τη Γιουβέντους μόνο με μια τέλεια απόδοση.»