Ο Κρος σηκώνει το καπάκι της συνομιλίας του με τον Ρονάλντο στο Euro 2020

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Τόνι Κρος άνοιξε τη συνομιλία του με τον πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αναμέτρηση του Euro 2020 του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο Τόνι Κρος χάρηκε που είδε ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αποκάλυψε ότι ρώτησε τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη ζωή στην Ιταλία και του ευχήθηκε καλή τύχη για το υπόλοιπο Euro 2020.

Ο Κρος και ο Ρονάλντο συναντήθηκαν στο γήπεδο για πρώτη φορά από τότε που ο τελευταίος έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Γιουβέντους το 2018 σε έναν αγώνα Euro 2020 μεταξύ Γερμανίας και Πορτογαλίας το Σάββατο, στον οποίο ο πρώην κέρδισε 4-2.

Τα δύο αστέρια, που έπαιξαν μαζί στην Ισπανία για τέσσερα χρόνια, στη συνέχεια είχαν μια συνομιλία μόλις τελειώσει ο αγώνας.

«Έπαιξα με τον Ρονάλντο για τέσσερις σεζόν», δήλωσε ο Κρος στο podcast του Einfach mal Luppen.

«Και δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι είχα τις μεγαλύτερες επιτυχίες μαζί του και αυτό χάρη σε αυτόν.

«Ήμασταν γείτονες στα καμαρίνια καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου και χάρηκα που τον είδα.

«Δεν έχουμε ειδωθεί εδώ και πολύ καιρό, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει παίξει εναντίον της Γιουβέντους. Μιλήσαμε εν συντομία για τον αγώνα και τους επερχόμενους αγώνες.

«Τους εύχομαι [την Πορτογαλία] καλή τύχη. Ελπίζω να προκριθούν για τον επόμενο γύρο, όπως κι εμείς. Επίσης, ρώτησα πώς του ταιριάζει η Ιταλία, επειδή είναι εκεί για τρία χρόνια».

Ο Κρος και ο Ρονάλντο επιστρέφουν στη δράση την Τετάρτη για τα αντίστοιχα έθνη τους στους τελικούς αγώνες του Ομίλου F.

Η Γερμανία έχει τον πιο εύκολο από τους δύο αγώνες εναντίον της Ουγγαρίας, ενώ η Πορτογαλία πρέπει να νικήσει τη Γαλλία για να εξασφαλίσει την τελευταία θέση 16.