Ο Κρος προειδοποιεί τη Γερμανία ενόψει του Euro 2020 να αντιταχεί με τη Γαλλία

Οι Γερμανοί αναλαμβάνουν μια ομάδα που θεωρείται ευρέως φαβορί για να κερδίσουν τον διαγωνισμό στα εγκαίνια της εκστρατείας τους για το ευρώ.

Η Γερμανία πρέπει να βελτιώσει την τακτική πριν από την αντιμετώπιση της Γαλλίας στο άνοιγμα του αγώνα Euro 2020, λέει ο Τόνι Κρος.

Ήταν η Γαλλία που σταμάτησε τη Γερμανία στις πίστες της για να φτάσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πριν από πέντε χρόνια, με τον Antoine Griezmann να σκοράρει δύο φορές στο Stade Velodrome για να βγάλει τον Die Mannschaft από το Euro 2016.

Οι άνδρες του Joachim Low υπήρξαν αρκετά απογοητευτικοί στη διεθνή σκηνή από τότε, παραλείποντας να περάσουν τις φάσεις των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στην τελική φάση του Nations League.

Ο Low θα αναζητήσει εξιλέωση στο Ευρωπαϊκό τουρνουά αυτού του καλοκαιριού καθώς πλησιάζει στο τέλος του 16χρονου ταξιδιού του με τη γερμανική εθνική ομάδα.

Η Γερμανία ξεκίνησε την εκστρατεία της για το Euro 2020 στις 15 Ιουνίου, αντιμετωπίζοντας τη Γαλλία, η οποία θεωρείται ευρέως φαβορί για να κερδίσει το διαγωνισμό, θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στις 19 Ιουνίου και θα εναντιωθεί στην Ουγγαρία στον τελικό αγώνα της ομάδας F.

«Πρέπει να βελτιωθούμε και από τακτική άποψη», επέμεινε ο Kroos, μιλώντας στο Goal και στο SPOX.

«Στις 15 Ιουνίου, δεν υπάρχουν άλλα πειράματα. Αν χρειαστεί να προσπαθήσουμε κάτι εναντίον μιας ομάδας όπως η Γαλλία, τότε θα είναι δύσκολο για εμάς».