Ο Κρος δίνει μια ειλικρινή απάντηση στη συζήτηση Ρονάλδο-Μέσι

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ονομάσει την επιλογή του ως τη μεγαλύτερη όλων των εποχών μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λάιονελ Μέσι.

Ο Τόνι Κρος επέλεξε τον «τελειομανή» Κριστιάνο Ρονάλντο ως επιλογή του για τον μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών μπροστά από τον Λάιονελ Μέσι.

Η ατέρμονη συζήτηση μεταξύ αναμφισβήτητα δύο από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία συνεχίζει να αντλεί ανάμεικτα αποτελέσματα. Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου έχουν μιλήσει, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα οριστική απάντηση.

Τώρα ο Κρος, ο οποίος πέρασε τέσσερα χρόνια μαζί με τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης και αντιμετώπισε τον Μέσι αμέτρητες φορές στη Λα Λίγκα, προσέφερε την ετυμηγορία του για την καταιγίδα.

«Από τις μέρες του παιχνιδιού μου, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο [ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών]», είπε ο Γερμανός αδελφός του, Felix, στο podcast του Einfach mal luppen.

«Φυσικά, είμαι προκατειλημμένος επειδή συνέβαλε αποφασιστικά στο να κερδίσουμε πολλούς τίτλους. Ήταν συναρπαστικό και εντυπωσιακό να παίξει μαζί με Ronaldo.

«Δεν ήμασταν μόνο συμπαίκτες, αλλά και γείτονες στο καμαρίνι και τους γείτονες σε ιδιωτικά. Έμενε ακριβώς δίπλα μου. Βλέποντας πόσο τελειομανής είναι ήταν εντυπωσιακό. Γι’ αυτό μου απαγορεύεται να ονομάσω τον Μέσι [ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών]».

Ο Κρος κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές με τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ 2016 και 2018. Επίσης, διεκδικήθηκε δόξα στο ισπανικό Σούπερ Κύπελλο, UEFA Super Cup, La Liga και το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Club.