Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπερνά το 1δις δολάρια στα κέρδη σταδιοδρομίας

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι από τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο.

Μετά την επιστροφή στο Old Trafford το καλοκαίρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει περίπου 480.000 λίρες την εβδομάδα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πέντε φορές νικητής Ballon d’Or θεωρείται ευρέως μεταξύ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Εκτός από τις λαμπρές επιδόσεις του στο γήπεδο, ο Ronaldo απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία στις δραστηριότητες μάρκετινγκ του.

Το πορτογαλικό εικονίδιο είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, κερδίζοντας τεράστιο εισόδημα μέσω της διαφήμισης. Έχει πλέον φθάσει σε ένα νέο ορόσημο όσον αφορά τα συνολικά κέρδη του.

Σύμφωνα με τη Μάρκα, ο Ρονάλντο έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε κέρδη καριέρας και έχει καθαρή αξία των 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην ηλικία των 36 ετών, ο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι κορυφαίος στην Premier League. Έχει σκοράρει ζωτικά γκολ για τους Κόκκινους Διαβόλους αυτή τη σεζόν, απολαμβάνοντας εξαιρετική φόρμα παρά τους αγώνες της πλευράς του. Ως εκ τούτου, η αγοραία αξία του καπετάνιου της Πορτογαλίας δεν έχει μειωθεί, εγγυώντας την παρουσία του μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τα κορυφαία κέρδη για περισσότερα χρόνια.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε επίσης να εκπροσωπεί διαφορετικές μάρκες στις καμπάνιες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διαφήμιση για Altice, Herbalife, DAZN, MTG, Clear Shampoo, Abbott και Unilever αύξησε το ετήσιο εισόδημα του Ρονάλντο κατά 45 εκατομμύρια δολάρια.