Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει τον καλύτερο στόχο του ως παίκτης της Γιουβέντους

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης δήλωσης για το Sky Sport, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διάλεξε το αγαπημένο του γκολ από τα τρία χρόνια που ήταν παίκτης της Γιουβέντους.

Από όλα τα εκπληκτικά γκολ που έχει σημειώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι στιγμής, ξέρουμε τελικά ποιο είναι το αγαπημένο του ως παίκτης της Γιουβέντους. Υπήρξαν πολλές μεγάλες στιγμές κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων εποχών για τους Πορτογάλους προς τα εμπρός. Ωστόσο, υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή που ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα. Αν δεν το είχες μαντέψει μέχρι τώρα, πραγματικά δεν έχεις παρακολουθήσει την καριέρα του Ρονάλντο στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Το ένα γκολ που ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα είναι η απίστευτη κεφαλίδα που σκόραρε εναντίον της Σαμπντόρια το 2019.

Μέχρι το τέλος του έτους πριν από την πανδημία, ο Κριστιάνο μας έδωσε ένα όμορφο έργο τέχνης που κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ. Παρόλο που άφησε κάποιες απίστευτες στιγμές τόσο στην Manchester United όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης, άφησε και μερικές για το χρόνο του στη Serie A. Δεν υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κεφαλίδα που σκόραρε σε ολόκληρη την καριέρα του, και αυτό είναι μια μεγάλη δήλωση. Απλά ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε μόνοι σας.

Ο Ρονάλντο αναλύει την «παράξενη χρονιά» της Γιουβέντους.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Sky Sport ενώ έλαβε το Βραβείο Παίκτη της Χρονιάς στην Ιταλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για αυτό το στόχο και ανέλυσε τη σεζόν του συλλόγου του: «Ήταν μια παράξενη χρονιά, μια χρονιά που κανείς δεν θα ήθελε, αλλά σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, ήταν θετικό, γιατί κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Στην αρχή, ήταν δύσκολο να παίξουμε σε άδεια στάδια, αλλά ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κάναμε.

«Χάσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η κεφαλίδα εναντίον της Σαμπντόρια ήταν ο καλύτερος στόχος μου, είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό», συνέχισε ο Ρονάλντο. «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό να λάβουμε αυτό το βραβείο. Χάρη στους παίκτες που με ψήφισαν, αισθάνομαι πολύ τυχερός. Νομίζω ότι η εμπιστοσύνη, η αντοχή και το πάθος είναι το μυστικό για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι κίνητρα και αυτά τα στοιχεία πρέπει να συνυπάρχουν, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να παίζεις σε αυτό το επίπεδο όταν είσαι 35, 36, 37 ή 40».