Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκδίδει δήλωση εν μέσω αναφορών για αποχώρηση από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η απόφαση του Fernando Santos να βάλει στον πάγκο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ έχει κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κλείσει αναφορές για την πρόθεσή του να εγκαταλείψει το στρατόπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Πορτογαλίας.

Ο 37χρονος ξεκίνησε στον πάγκο για την Πορτογαλία με τη νίκη 6-1 επί της Ελβετίας την Τρίτη.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν αναφορές ότι ο Ρονάλντο απειλούσε να εγκαταλείψει το στρατόπεδο της εθνικής ομάδας μετά την απόφαση του Fernando Santos για τη σύνθεση.

Καθώς η Πορτογαλία προετοιμάζεται για τον επερχόμενο προημιτελικό με το Μαρόκο, ο Ρονάλντο έχει υποστηρίξει την πλευρά του για να παραμείνει ενωμένη στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Μια ομάδα πολύ κοντά για να διαλυθεί από εξωτερικές δυνάμεις», έγραψε ο επιθετικός στο Twitter μαζί με μια εικόνα των συμπαίκτών του να γιορτάζουν ένα γκολ εναντίον της Ελβετίας.

«Ένα έθνος πολύ γενναίο για να αφήσει τον εαυτό του να φοβηθεί από κάθε αντίπαλο. Μια ομάδα με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, που θα αγωνιστεί για το όνειρο μέχρι το τέλος! Πιστέψτε μαζί μας! Δύναμη, Πορτογαλία!»

Νωρίτερα σήμερα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας (FPF) αντέδρασε σε φήμες σχετικά με τη διαφωνία του Ρονάλντο με τον Σάντος.

«Το FPF διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση ο αρχηγός του Selecao, Ronaldo, δεν απείλησε να εγκαταλείψει την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Κατάρ», αναφέρει η δήλωση.

«Ο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ιστορικό στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, η οποία πρέπει να γίνει σεβαστή και που πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό δέσμευσης προς την εθνική ομάδα».