Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτει πόσο κοντά έφτασε στην Μαν Σίτι

Δεν είναι μυστικό ότι το CR7 ήταν στόχος μεταφοράς για το Μάντσεστερ Σίτι το 2021, αλλά πόσο κοντά ήταν η συμφωνία να γίνει;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχτηκε ότι ήταν «κοντά» στην ένταξή του στην Μάντσεστερ Σίτι το 2021, προτού επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από τρία χρόνια στη Γιουβέντους, ο Ρονάλντο ήθελε να φύγει από το κλαμπ Serie A και πήρε έναν εκπληκτικό μνηστήρα στην πόλη. Οι πρωταθλητές της Premier League αναμενόταν να κάνουν συμφωνία πριν η United ορμήσει να υπογράψει εκ νέου το προηγούμενο αστέρι της προς τα εμπρός σε μια συμφωνία αξίας €17 εκατομμυρίων.

«Ειλικρινά, ήταν κοντά», είπε ο Ρονάλντο στον Piers Morgan στο TalkTV για το ενδιαφέρον του City.

«Μίλησαν πολύ και ο [Pep] Guardiola είπε πριν από δύο εβδομάδες υποθέτω ότι προσπάθησαν σκληρά για να με έχουν.

«Αλλά όπως γνωρίζετε, η ιστορία μου με την Manchester United, η καρδιά σας, τα συναισθήματά σας, η ιστορία που κάνατε πριν έκαναν τη διαφορά, και φυσικά επίσης [μια συζήτηση] με τον Sir Alex Ferguson.

«Έμεινα έκπληκτος κατά κάποιο τρόπο, αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση επειδή η καρδιά μιλούσε δυνατά εκείνη τη στιγμή».

Όταν ο Morgan ανέφερε ότι τα μπλουζάκια του ξεπέρασαν εκείνα του Lionel Messi μετά την μετακόμιση του Αργεντινού στο Παρίσι Σεν Ζερμέν, ο Ρονάλντο χαμογέλασε και απάντησε: «Φυσικά [ήμουν χαρούμενος γι’ αυτό]. Όπως ξέρεις, δεν ακολουθώ τα αρχεία, τα αρχεία με ακολουθούν.

«Ήταν καλό, άλλο ένα στο βιβλίο μου… ήταν μια καλή στιγμή [να επανενταχθώ στην ομάδα], κανείς δεν το περίμενε, καθώς τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε 72 ώρες. Μίλησαν, όχι μόνο στο Μάντσεστερ Σίτι αλλά και σε άλλους συλλόγους, για το όνομά σου, αλλάζοντας τη Γιουβέντους σε άλλη ομάδα, αλλά η United δεν ήταν εκεί [εκείνη την εποχή].

«Εξέπληξε τους πάντες, ακόμα και εμένα για να είμαι ειλικρινής.»