Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έθεσε 3 νέα απίστευτα στατιστικά στον αγώνα της Βερόνας

Ο Ρονάλντο ήταν για άλλη μια φορά στο στόχο της Γιουβέντους το Σαββατοκύριακο και έθεσε τρία νέα εντυπωσιακά κατορθώματα στη διαδικασία.

Η ισοπαλία 1-1 του Σαββάτου με την Hellas Verona κόστισε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στη Γιουβέντους την ευκαιρία να φτιάξουν έδαφος στη μάχη του τίτλου της Serie A.

Αλλά ενώ τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο στη βόρεια Ιταλία, ο Ρονάλντο έκανε ακόμα το στίγμα του σκοράροντας το 19ο γκολ του πρωταθλήματος της σεζόν. Ήταν ένα τυπικό αδίστακτο φινίρισμα CR7 στυλ, set-up όμορφα από τον Federico Chiesa μέσα στο κουτί.

Όχι μόνο επέκτεινε το προβάδισμα των Πορτογάλων στην κορυφή των ιταλικών διαγραμμάτων γκολ, αλλά έθεσε τα ακόλουθα τρία στατιστικά.

47 γκολ σε 47 αγώνες Serie A

Σύμφωνα με τον Όπτα, ο Ρονάλντο σκόραρε ακριβώς 47 γκολ στους τελευταίους 47 αγώνες πρωταθλήματος.

Κανείς στην ιστορία της Serie A δεν έχει σημειώσει τόσα πολλά γκολ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν σκεφτείς όλους τους μεγάλους που έπαιξαν στην Ιταλία, όπως ο Ρονάλντο Ναζάριο και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αυτό είναι ένα φοβερό επίτευγμα.

Χτυπάει το γκολ της Σέριε Α της Ντιμπάλα για τη Γιουβέντους

Ο Paulo Dybala μάλλον θα θέλει να κοιτάξει αλλού γι’ αυτό.

Ο Αργεντινός, ο οποίος είναι με τη Γιουβέντους από τον Ιούλιο του 2015, έχει δει το ρεκόρ του στο ιταλικό πρωτάθλημα για τη Γιουβέντους να ηττηθεί ήδη από τον Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος σκόραρε το 71ο γκολ της Serie A το Σάββατο, το οποίο ξεπερνά τα 70 γκολ του Dybala.

Τρίτο καλύτερο ρεκόρ εκτός στόχου αυτή τη σεζόν (14 γκολ)

Η ιδιοκτησία των αντιπάλων σας στο σπίτι είναι μεγάλη, αλλά η ήττα τους στο δικό τους χλοοτάπητα παίρνει τακτικά κάτι ιδιαίτερο.

Αλλά ο Ρονάλντο δεν είναι συνηθισμένος παίκτης, με 14 από τους 26 στόχους του σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν να έρχονται στο δρόμο. Μόνο ο Erling Haaland και ο Mohamed Salah έχουν καλύτερες συμμετοχές από τον 36χρονο σε 16 γκολ ο καθένας.