Ο κορυφαίος στόχος της Μαν Γιουνάιτεντ για την αντικατάσταση του Σολσκζέρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξιωματούχοι ελπίζουν Mauricio Pochettino θα αφήσει PSG για μια επιστροφή Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέλυσε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκγιερ την Κυριακή. Η ομάδα αρχίζει την αναζήτηση ενός νέου μάνατζερ, ενώ ο βοηθός Michael Carrick αναλαμβάνει ως προσωρινός προπονητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κόκκινοι Διάβολοι εξετάζουν διάφορες επιλογές για τη δουλειά. Ωστόσο, ο θρύλος της Μαν Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ πιστεύει ότι η λέσχη έχει ήδη επιλέξει τον νούμερο ένα υποψήφιο για τη δουλειά.

Τι έχει ειπωθεί;

Σε συνέντευξή του στο Sky Sports, ο Νέβιλ ισχυρίστηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει τον Mauricio Pochettino ως τον κορυφαίο υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Solskjaer.

«Νομίζω ότι ο Mauricio Pochettino — αν και δεν θα το έλεγε ποτέ — θα έφευγε για να έρθει στο Man Utd για μια πενταετή συμφωνία αύριο», είπε ο Νέβιλ.

«Κοιτούσε αυτή την ομάδα παικτών, κοιτούσε τη λέσχη και θα καταλάβαινε ότι πιθανότατα θα μπορούσε να επιτύχει περισσότερα από όσα θέλει στο Man Utd όσον αφορά ένα project.

«Στο PSG είστε σε σεζόν με τη σεζόν, ‘πρέπει να κερδίσετε το Champions League ή είστε έξω’ – είδος μοντέλου. Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στον Ποτσετίνο. Πιστεύω ότι σίγουρα θα ερχόταν στο Μαν Ούτντ σε μια πενταετή συμφωνία, με υποστήριξη πίσω του».

Ποιος άλλος είναι στη λίστα;

Μια αναφορά από την Mirror υποστήριξε την πρόβλεψη του Νέβιλ λίγες ώρες αργότερα. Ο Μπρένταν Ρότζερς, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Έρικ Τεν Γέγη είναι σύμφωνα με πληροφορίες στην λίστα των Κόκκινων Διαβόλων για να αντικαταστήσουν μόνιμα τον Σολσκγιέρ. Ωστόσο, το αγγλικό πρίζα ισχυρίζεται ότι η Man United θεωρεί τον Ποτσετίνο ως την πρώτη επιλογή τους για να αναλάβει το κλαμπ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ποτσετίνο εργάζεται αυτή τη στιγμή στο PSG, ωστόσο φέρεται να είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Premier League. Αν η Μαν Γιουνάιτεντ αποφασίσει να διορίσει αμέσως την Αργεντινή, θα πρέπει να διαπραγματευτούν με την PSG για ένα πακέτο αποζημίωσης.

Τι ακολουθεί η Μαν Γιουνάιτεντ;

Είναι απίθανο ότι η Man United θα υπογράψει ένα νέο μάνατζερ πριν από τη μάχη του Champions League εναντίον Villarreal την Τρίτη. Στη συνέχεια, οι Red Devils θα προετοιμαστούν για έναν κρίσιμο αγώνα Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Τσέλσι τέσσερις ημέρες αργότερα.