Ο Κλοπ επιβεβαιώνει ότι το δίδυμο του Λίβερπουλ θα χάσει το ταξίδι του Γουότφορντ

Πριν από το πρώτο παιχνίδι του Λίβερπουλ από το διεθνές διάλειμμα, ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι δύο από τους παίκτες του δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Ο Alisson Becker και ο Fabinho θα παραλείψουν το ταξίδι του Λίβερπουλ στο Γουότφορντ το Σάββατο υπέρ του ταξιδιού απευθείας στην Ισπανία από το διεθνές καθήκον.

Το ζευγάρι ήταν μέρος της ομάδας της Βραζιλίας που νίκησε την Ουρουγουάη 4-1 σε προκριματικό Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 την Πέμπτη. Ο Fabinho είχε 71 λεπτά δράσης, ενώ ο Alisson ήταν ένα αχρησιμοποίητο υποκατάστατο. Ως εκ τούτου, έχοντας μόνο 36 ώρες για να προετοιμαστεί για το Σαββατοκύριακο, ο Klopp επέλεξε να τους αφήσει έξω από την ομάδα του.

Το αφεντικό του Λίβερπουλ έχει αντίθετα κυρώσεις για Alisson και Fabinho να ταξιδέψουν στην Ισπανία πριν από τη σύγκρουση της φάσης ομίλων Champions League της Τρίτης με τους κατόχους τίτλου La Liga Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Δεν είμαι απογοητευμένος», δήλωσε ο Klopp σε συνέδριο πριν τον αγώνα το απόγευμα της Παρασκευής.

«Δεν έχουμε καμία πιθανότητα, προφανώς, κάποιος αποφάσισε να δώσει στη Βραζιλία την ευκαιρία να παίξει χθες το βράδυ, έτσι πριν από λίγες ώρες, και κάποιος πήρε την απόφαση ότι πρέπει να παίξουμε το Σάββατο στις 12.30. Δεν είναι όλα στα χέρια μας.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Όπως ίσως γνωρίζετε, η Ατλέτικο δεν παίζει το Σαββατοκύριακο — ο επόμενος αντίπαλός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ εδώ και αν συνέβαινε τότε θα ήταν σαν, «Θεέ μου, πώς μπορούν να το κάνουν γι’ αυτούς;» και τέτοια πράγματα.

«Έτσι, το γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό, πήραμε την απόφασή μας πριν από λίγο καιρό, έπρεπε να ταξινομήσουμε τα θέματα καραντίνας και όλα αυτά τα πράγματα, οπότε η απόφαση που πήραμε είναι ότι τα αγόρια δεν θα είναι εδώ — θα πάνε κατευθείαν στη Μαδρίτη, θα μας περιμένουν εκεί και θα μπορέσουν να παίξουν με το Ατλέτικο.

«Θα επιστρέψουν λίγο αργότερα από εμάς, 10 ημέρες έχουν τελειώσει τότε και στη συνέχεια μπορούν να επιστρέψουν και να είναι στη φυσιολογική μας διαδικασία και αυτό είναι όλο».