Ο Κλοπ απαντά στις εικασίες ότι σκέφτεται να φύγει από το Λίβερπουλ.

Καθισμένοι 13 πόντους από την κορυφή του πίνακα πρωταθλήματος, οι κάτοχοι τίτλων έχουν σχεδόν χάσει όλες τις ελπίδες για μια επιτυχημένη άμυνα τίτλου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει διαψεύσει φήμες ότι σκέφτεται να φύγει από το Λίβερπουλ εν μέσω της κακής τους μορφής.

Εκείνοι στο Άνφιλντ έχουν αντέξει δύσκολες στιγμές, καθώς μια ομάδα που ουσιαστικά έφυγε με το στέμμα της Πρέμιερ Λιγκ τελευταία θητεία είναι μόλις στον κορυφαίο αγώνα αυτό το εξάμηνο.

Το πιο πρόσφατο πλήγμα τους ήρθε με τη μορφή ήττας 3-1 στα χέρια του Leicester City — και από τότε μια μικρή αβεβαιότητα περιέβαλε το μέλλον του μάνατζερ του Λίβερπουλ.

Κυκλοφορούν φήμες ότι ο Κλοπ, ο οποίος πρόσφατα θρήνησε τον θάνατο της μητέρας του, είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τον προπονητή.

Ακούγοντας τα νέα, μερικοί από τους πιστούς των Ρέντς πέταξαν ακόμη και ένα πανό για να υποστηρίξουν τον Κλοπ έξω από το Άνφιλντ που έγραφε: «Γιούργκεν Κλοπ YNWA».

«Άκουσα και για τα δύο [το πανό και τις φήμες]», δήλωσε ο Klopp πριν από τη σύγκρουση του Champions League με την RB Leipzig, σύμφωνα με τα Sky Sports. «Το πανό ήταν ωραίο, δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι ειδική υποστήριξη αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ωραίο.

«Δεν χρειάζομαι διάλειμμα. Είμαι γεμάτος ενέργεια, ειλικρινά. Βλέπω μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Θα το ταξινομήσουμε παίζοντας ποδόσφαιρο, θα το ταξινομήσουμε μαζί πολεμώντας με όλα όσα έχουμε. Αυτό είναι το σχέδιο. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για μένα.

«Το κάνουμε αυτό για τους ανθρώπους. Αισθάνομαι την ευθύνη τόσο πολύ όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.»

Ο Klopp πρόσθεσε αστεία: «Πήρα το σάκο ή έφυγα μόνος μου; Δεν χρειάζομαι διάλειμμα.

«Ιδιωτικά, περάσαμε δύσκολες στιγμές, αυτό ήταν ήδη πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πάντα το αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια 100%».