Ο Κιν μιλά για την ιδιαίτερη σχέση του με τη Γιουβέντους

Ο Moise Kean παραδέχτηκε ότι αφήνοντας τη λέσχη νεολαίας του Juventus τον έκανε να αισθάνεται μη ικανοποιητικός, και μπορεί να επιστρέψει στο μέλλον.

Ο Moise Kean μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τη Γιουβέντους λέγοντας ότι είναι «απογοητευμένος» για το χωρισμό με τη λέσχη. Ωστόσο, ο επιθετικός είναι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει στο Allianz Stadium στο εγγύς μέλλον.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το παρελθόν του Kean, ο «ταχύτατος» αποφοίτησε από την ακαδημία νεολαίας του Bianconeri. Μετά από 21 εμφανίσεις για τη Γιουβέντους, ο 21χρονος πέταξε στο Έβερτον για μια διαφορετική εμπειρία.

Μαζί με αυτό, ο τεράστιος ανταγωνισμός για μια θέση στην πρώτη ομάδα στο Juve τον ανάγκασε να πάρει μια δύσκολη απόφαση για την καριέρα του. Ωστόσο, η έλλειψη χρόνου παιχνιδιού στη λέσχη Merseyside τον οδήγησε για άλλη μια φορά σε μια διαφορετική λέσχη, αυτή τη φορά Paris Saint-Germain.

Ο Kean ήταν δανεικός στη γαλλική στολή, αλλά αισθάνεται ότι ένα μέρος του ζει ακόμα τη ζωή στο Τορίνο. Μιλώντας με την Gazzetta Dello Sport, η διεθνής Ιταλία μίλησε για τη σχέση του με τη Γιουβέντους.

Είπε: «Είχα πολλούς σημαντικούς προπονητές στο Juve, συμπεριλαμβανομένου του Fabio Grosso στην ομάδα νέων και του [Massimiliano] Allegri, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα παρά το γεγονός ότι ήμουν λίγο θερμοκέφαλος εκείνη την εποχή… Με άφησε να παίξω, πίστευε σε μένα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων.»

«Μου άρεσε πολύ ο Αλέγκρι. Είχε αυτό τον τρόπο να αστειεύεται μαζί σου, και εσύ γελούσες, αλλά μετά το σκέψου και συνειδητοποίησε ότι προσπαθούσε να σου πει κάτι σημαντικό. Με βοήθησε τόσο πολύ».

«Θα είμαι ειλικρινής, ήμουν λίγο απογοητευμένος που έφυγα από Juve. Μεγάλωσα εκεί, δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα χωρίς αυτό το κλαμπ. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή και έπρεπε να την αποδεχτώ. Ο Ζυβ θα παραμείνει πάντα στην καρδιά μου.»