Ο Καρίμ Μπενζέμα απειλεί να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης αν υπογράψουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ

Benzema είναι δυσαρεστημένος με την επιδίωξη της Ρεάλ Μαδρίτης για Haaland και σκοπεύει να εγκαταλείψει το σύλλογο εάν υπογράψει τη νορβηγική.

Ο Καρίμ Μπενζέμα φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να κυνηγήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, και προειδοποίησε τον σύλλογο ότι θα επιδιώξει έξοδο εάν υπογράψει το αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι.

Οι Los Blancos είναι μακροχρόνιοι θαυμαστές του 22χρονου και έχουν την αιχμή να κάνουν μια μεγάλη κίνηση χρημάτων για αυτόν και τον Kylian Mbappe πριν από τη σεζόν 2022-23.

Το Haaland έχει συνδεθεί με μια έξοδο από το Ντόρτμουντ για λίγο, με μια σειρά κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων να ενδιαφέρονται να ξεσκίσουν τον συναρπαστικό νεαρό.

Σύμφωνα με την Ελ Νασιονάλ, η Μπενζέμα δεν είναι ευχαριστημένη με την καταδίωξη του προέδρου της Μαδρίτης Φλορεντίνο Περέζ για την Haaland, και είναι πρόθυμη να αποχωρήσει από τη λέσχη αν φέρει τους Νορβηγούς το καλοκαίρι.

Η έκθεση προσθέτει επίσης ότι ο Γάλλος είναι «απρόθυμος» να εγκαταλείψει την καριέρα του και θα είναι ανοιχτός για να συνεχίσει να παίζει αλλού. Ωστόσο, η Μπενζέμα δεν θα είχε πρόβλημα εάν η Ρεάλ Μαδρίτης κατέληγε να υπογράψει τον Mbappe από το Παρίσι Saint-Germain, γιατί έχει καλές σχέσεις με τον συμπατριώτη του.

Ο Haaland ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι ήθελε να περιμένει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εκστρατείας για να λάβει μια κλήση για το μέλλον του, αλλά αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι το Ντόρτμουντ τον πίεζε να λάβει απόφαση το συντομότερο δυνατόν.

«Τους τελευταίους έξι μήνες επέλεξα να μην πω τίποτα από σεβασμό προς το Ντόρτμουντ, αλλά τώρα η λέσχη άρχισε να με πιέζει για να πάρω μια απόφαση», δήλωσε ο Haaland.

«Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Αλλά με πιέζουν… για το μέλλον μου, οπότε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρω μια απόφαση σύντομα».