Ο Κέιν χαρακτηρίστηκε ως «καλύτερο κέντρο προς τα εμπρός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο» μετά τους ηρωισμούς της Ουκρανίας

Ο επιθετικός αγωνιζόταν να βρει το δίχτυ στα πρώτα στάδια του Euro 2020, αλλά έφερε το γκολ του σε τρεις στον προημιτελικό ισοπαλία.

Ο Harry Kane έχει χαρακτηριστεί ως το «καλύτερο κέντρο forward στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο» από τον James Maddison υπό το πρίσμα των ηρωικών του εναντίον της Ουκρανίας το Σάββατο.

Ο Κέιν περιέλαβε ένα στήριγμα καθώς η Αγγλία εισέβαλαν στους ημιτελικούς του Euro 2020 μετά από νίκη με 4-0 επί της Ουκρανίας στο Stadio Olimpico.

Ο επιθετικός έσπρωξε το σπίτι από κοντινή απόσταση για το πρώτο του γκολ της νύχτας ενώ οδηγούσε μια κεφαλίδα στα πόδια του τερματοφύλακα για το δεύτερο του.

Ερωτήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με την κακή μορφή του αστέρα Τότεναμ νωρίτερα στο διαγωνισμό, με πολλούς μάλιστα να ζητούν να αποσυρθεί από την αρχική XI.

Ο νικητής του Golden Boot στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 δεν είχε τη συνήθη ευκρίνεια του μπροστά από το γκολ στις φάσεις των ομίλων, αλλά επέστρεψε στο να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα στη φάση νοκ-άουτ, και ο Maddison είναι χαρούμενος που βλέπει τον Kane να σιωπά τους κριτικούς του.

«Ο Χάρι Κέιν… το καλύτερο κέντρο προώθησης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για μένα», έγραψε ο μέσος του Leicester City σε μια δημοσίευση στο Twitter.

«Οι άνθρωποι προσπάθησαν να μιλήσουν επειδή δεν σκόραρε για μερικά παιχνίδια, αλλά επιστρέφει σε αυτό το παλιό ρητό, η φόρμα είναι προσωρινή αλλά η τάξη είναι μόνιμη».