Ο Κέιν μιλάει για την αντίδρασή του μετά την αποβολή του Μουρίνιο

Πριν από τον κρίσιμο τελικό του Κυπέλλου Καραμπάο, ο Χάρι Κέιν αποκάλυψε την αντίδρασή του αφού ο Τότεναμ απέλυσε τον Χοσέ Μουρίνιο.

Ο Χάρι Κέιν αποκάλυψε ότι ξαφνιάστηκε όταν ο Τότεναμ απέλυσε τον Χοσέ Μουρίνιο τη Δευτέρα την περασμένη εβδομάδα. Ο επιθετικός παραδέχτηκε επίσης ότι άκουσε για την αναχώρηση του διευθυντή της Πορτογαλίας λεπτά πριν συμβεί αυτό.

Μετά από ένα ξόρκι ενάμισι χρόνο, ο Mourinho αναγκάστηκε να φύγει από τον σύλλογο με τη θέση του Champions League σε κίνδυνο. Για να αναλάβει την ευθύνη των Spurs για προσωρινή βάση, ο πρώην παίκτης Ryan Mason διορίστηκε από τον σύλλογο.

Ο Kane μίλησε επίσης για τη σχέση που μοιράζεται με τον Mourinho, αν και δεν μπορούσαν να φέρουν τρόπαιο στο βόρειο Λονδίνο.

«Εξεπλάγην, θα είμαι απόλυτα ειλικρινής», δήλωσε ο Kane στο Sky Sports. «Ήρθα εκείνο το πρωί και μάλλον το ανακάλυψα πέντε με 10 λεπτά πριν ανακοινωθεί.»

«Μεγάλο μέρος της εστίασης ήταν ο τελικός του Καπ Καραμπάο και η προετοιμασία γι’ αυτό, αλλά, κοίτα, είναι το ποδόσφαιρο. Ήμουν εδώ τώρα όπου απολύθηκαν δύο μάνατζερ. Και ως παίκτης τώρα, δεν νομίζω ότι περιμένεις ποτέ να απολυθεί το αφεντικό, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις.»

«Είχα μια σπουδαία σχέση με τον Χοσέ. Του εύχομαι ό, τι καλύτερο για την επόμενη δουλειά του. Αλλά ξέρει όπως ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μαχαιροβγάλτη και εμείς απλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε να προετοιμάσουμε ένα μεγάλο τελικό για την ώρα και ανυπομονούμε γι’ αυτό.»