Ο Κέιν λυπάται που έχασε την «λαμπρή» κίνηση της Μαν Σίτι, λέει ο Φέρντιναντ

Ο επιθετικός της Τότεναμ ήταν κοντά στο να κλείσει μια μετακόμιση στο Μάντσεστερ Σίτι πέρυσι.

Ο Rio Ferdinand πιστεύει ότι ο Harry Kane έχει «βαρεθεί» να παρακολουθεί το λαμπρό ξεκίνημα του Erling Haaland στο Μάντσεστερ Σίτι μετά την αποτυχημένη μετακίνησή του στην Etihad.

Η πόλη πίεσε να υπογράψει τον Κέιν το περασμένο καλοκαίρι, ελπίζοντας να προσθέσει έναν νέο επιθετικό στις τάξεις τους για να αντικαταστήσει τον Sergio Aguero.

Για μερικές εβδομάδες, φαινόταν ότι ο Κέιν προσπαθούσε να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από το Τότεναμ. Ωστόσο, ο αρχηγός της Αγγλίας αποφάσισε τελικά να μείνει στο βόρειο Λονδίνο, όπου δεν έχει κερδίσει ακόμα ένα τρόπαιο.

Οι Πολίτες κέρδισαν την Πρέμιερ Λιγκ χωρίς να έχουν ένα συμβατικό αριθμό εννέα στη σύνθεση τους, αλλά υπέγραψαν τη Haaland όταν τελείωσε η σεζόν.

Ο Ferdinand πιστεύει ότι οι φανταστικές εμφανίσεις της Νορβηγίας στη φανέλα της πόλης κάνουν τον Kane να θυμάται το έπος μεταφοράς.

«Αν ήμουν City πριν έρθει η Haaland, θα είχα πάρει τον Kane», είπε ο θρύλος της Manchester United στο podcast του Five.

«Ο Κέιν είναι σκόρερ, είναι δολοφόνος, όσο ψυχρός μπορείς να γίνεις. Σε κάθε εποχή σκοράρει γκολ. Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετικός στην Μαν Σίτυ.

«Αν είμαι αυτός, είμαι απολύτως εμετό στο στόμα μου και προσπαθώ να μην το καταπιώ όταν παρακολουθώ Haaland τώρα. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ήμουν εγώ.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η στιγμή για τον Harry Kane να πάει και να πει ‘ό, τι έχω κάνει στο Tottenham δεν μπορεί ποτέ να δυσφημιστεί, είναι το σπίτι μου, είναι ο τόπος της αγάπης μου».

«Κανείς δεν θα ήταν δυσαρεστημένος αν πήγαινε στην πόλη. Ήταν εκεί για να το πάρουν. Δεν ξέρω πώς συνέβη σε όλα τα πάρτι. Πρέπει να είναι άρρωστος.»