Ο Κάρλος Τεβέζ προσδιορίζει την εκκρεμότητα του Λάιονελ Μέσι

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον TyC Sports, ο Carlos Tevez αποκάλυψε τους αγώνες που θα έχει ο Lionel Messi καθώς κοντά στο τέλος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Carlos Tevez έχει μια από τις πιο ειλικρινείς σχέσεις με Lionel Messi, είναι καλοί φίλοι από την εποχή τους στην Εθνική Ομάδα της Αργεντινής. Όλο αυτό το διάστημα, Carlitos ήταν σε θέση να δει πόσο σημαίνει η ομάδα για τον Leo και πόσο υποφέρει όλη την κριτική. Λάβετε υπόψη ότι ο Μέσι έχασε ήδη τέσσερις μεγάλους τελικούς τουρνουά με την Αργεντινή, έφτασε σε όλους τους αλλά δεν κέρδισε ούτε ένα.

Αυτός είναι ο πόνος της ύπαρξής του παρά τη λαμπρή καριέρα που έχει στην Μπαρτσελόνα. Αλλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο τον πονάει να μην κερδίζει τίτλους με τη χώρα του, ο Κάρλος Τεβέζ το παίρνει τέλεια. Ξέρει ότι αν ο Λίο δεν κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ή τουλάχιστον το Κόπα Αμέρικα πριν τη συνταξιοδότηση, θα τον στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Εκ των υστέρων, ο Τέβεζ είναι πεπεισμένος ότι ο Μέσι έδωσε στο ποδόσφαιρο ό, τι έχει.

Ο Τέβεζ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο χρωστάει πολλά στον Μέσι.

Αν σταματήσετε και το σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο, ο Lionel Messi έχει δώσει μια από τις πιο σημαντικές σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η αντιπαλότητά του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η απίστευτη του πορεία στην Μπαρτσελόνα, τα έξι τρόπαια του Ballon d’Or. Είναι φυσιολογικό ο Τέβεζ να πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο είναι υπόχρεο στον αρχηγό της Αργεντινής.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο TyC Sports, ο Tevez είπε: «Φτάνεις σε μια ορισμένη ηλικία στην οποία βλέπεις ότι δεν σου έχουν μείνει πολλά χρόνια στην καριέρα σου. Τότε βλέπεις ότι η ομάδα δεν απαντά πια σε σένα. Είναι δύσκολο, αλλά μόνο αυτός ξέρει τι απόφαση θα πάρει τον Ιούνιο. Αν και δεν μπορώ να φανταστώ τον Λίο με άλλη φανέλα που δεν είναι η Βαρκελώνη. Το μόνο πράγμα που λείπει για τον Λίο είναι να κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, το ποδόσφαιρο του χρωστάει τόσα πολλά. Τον πονάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Ως Αργεντινοί, σίγουρα μπορεί να μας βλάψει, αλλά ξέρω σίγουρα ότι τον πληγώνει περισσότερο από τον καθένα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου.»