Ο Κάρλος Τέβεζ αποκαλύπτει ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος μάνατζερ της Αργεντινής

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον TyC Sports, ο Carlos Tevez αποκάλυψε ποιον πιστεύει ότι θα μπορούσε να πάρει την καυτή θέση της Εθνικής Ομάδας της Αργεντινής μετά το Scaloni.

Η καυτή θέση της Εθνικής Ομάδας της Αργεντινής εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης για ανθρώπους όπως ο Carlos Tevez, ο οποίος βλέπει έναν σαφή υποψήφιο για το ρόλο. Δεν είναι ότι ο Λάιονελ Σκαλόνι δεν κάνει καλή δουλειά, αλλά ο υποψήφιος του Τέβεζ είναι αδύνατον να παραβλεφθεί ως πιθανότητα. Αν δεν το είχες μαντέψει μέχρι τώρα, μιλάμε για τον Μαρτσέλο Γκαλάρντο.

Ο El ‘Muñeco’ υπήρξε συνεπής νικητής ως μάνατζερ της River Plate και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους Αργεντίνους μάνατζερ στην πρόσφατη ιστορία. Καθώς μπαίνει στην έβδομη χρονιά του στο σύλλογο, ο Marcelo κέρδισε ήδη 12 τίτλους που περιλαμβάνουν δύο Copa Libertadores και ένα τρόπαια Copa Sudamericana. Είναι δύσκολο να αγνοήσεις την τεράστια επίδραση που είχε ο Γκαλάρντο στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής.

Ο Τέβεζ νομίζει ότι είναι ο επόμενος στη σειρά.

Με αυτό το εντυπωσιακό βιογραφικό κάτω από τη ζώνη του, κάθε σύλλογος ή εθνική ομάδα στον κόσμο θα σκότωνε για να τον υπογράψει. Ωστόσο, ο Carlos Tevez είναι πεπεισμένος ότι ο Gallardo είναι ο επόμενος στη σειρά που θα αναλάβει το ζεστό κάθισμα της Αργεντινής μόλις ο Scaloni κάνει ένα λάθος. Στην πραγματικότητα, ο Tevez δήλωσε ότι το «Muñeco «μπορεί να αναλάβει σύντομα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο TyC Sports, αυτό είναι που είπε ο ‘Apache’: «Νομίζω ότι ο Gallardo θα έχει μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο, αλλά μιλώντας γι’ αυτό θα ασέβεια στον Scaloni, τώρα είναι η ώρα του. Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η «Chiqui «Tapia (πρόεδρος της AFA) έχει το όνομά του στην κορυφή της λίστας. Είτε σύντομα είτε αργότερα, νομίζω ότι ο Γκαλάρντο θα είναι εκεί κατά τη διάρκεια του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε καθημερινή βάση, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αλλά ο Scaloni εξακολουθεί να κάνει καλή δουλειά και είναι η στιγμή του τώρα».