Ο Κάλβιν Φίλιπς αποκαλύπτει τι του είπε ο Άντρεα Πίρλο πριν τον τελικό Euro 2020

Ο θρύλος του Azzurri έστειλε ένα μήνυμα καλής τύχης στη Philips μια μέρα πριν από τον τελικό του Euro 2020.

Ο Κάλβιν Φίλιπς συγκρίνεται με τον Άντρεα Πίρλο για το στυλ παιχνιδιού του στο κέντρο της Λιντς Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί του Λιντς αναφέρονται στο 25χρονο αστέρι ως «Yorkshire Pirlo’, επαινώντας τον για την αξιοσημείωτη παρουσία του στην ομάδα τους. Τώρα, οι θαυμαστές του Φίλιπς έχουν επιτέλους μια επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιταλό θρύλο.

Η διεθνής Αγγλία αποκάλυψε ότι ο Andrea Pirlo του είχε στείλει ένα μήνυμα πριν από τον τελικό Euro 2020, ευχόμενος του καλή τύχη.

«Είναι πάντα ωραίο να αποκτάς την αναγνώριση κάποιων απίστευτων παικτών», δήλωσε ο Phillips, ανέφερε η Telegraph. «Τη νύχτα πριν τον τελικό Τζακ Χάρισον, που έπαιζε μαζί του στη Νέα Υόρκη, μου έστειλε ένα βίντεο του Πίρλο.

«Ήταν ένα βίντεο για μένα που έλεγε «καλή τύχη στον τελικό και μου εύχεται ό, τι καλύτερο», οπότε αυτό ήταν πολύ ωραίο.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και προφανώς σκέφτηκα ότι επρόκειτο να πει κάτι για την Ιταλία, αλλά, όχι, μου ευχήθηκε το καλύτερο — πλήρη σεβασμό για αυτό. Μόλις πήρα το βίντεο και είπα «Θεέ μου». Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, θα ήθελα να τον γνωρίσω για να είμαι ειλικρινής. Έχω δει ότι είναι πολύ ωραίος τύπος, αλλά έχω ακούσει ότι είναι και καλός τύπος.

«Το να έχεις κάποιον από την άλλη πλευρά, από την άλλη ομάδα, σου εύχομαι καλή επιτυχία και ειδικά σε έναν τέτοιο παίκτη, είναι πάντα ένα υπέροχο συναίσθημα. »