Ο Ιμπραχίμοβιτς θα χάσει τη «επανένωση» του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτ

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς πρόκειται να χάσει τη θέση του όταν η Μίλαν και η πρώην πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιπαράθεση στο Europa League.

Ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν το επίκεντρο των συζητήσεων μετά την προσέλκυση του Μιλάνου εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League.

Εκτός από την προοπτική δύο «πεσόντων» γίγαντες να έρχονται κεφάλι με κεφάλι, σήμαινε επίσης ότι ένας συγκεκριμένος μεγάλος Σουηδός θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώην πλευρά του.

Η σκηνή ήταν έτοιμη για μια ισοπαλία, αλλά το φωτιστικό θα μπορούσε να χάσει ένα μεγάλο μέρος της αίγλη του.

Μετά από άλλη οπισθοδρόμηση των τραυματισμών, ο Ιμπραχίμοβιτς πρόκειται να χάσει για λίγο χρόνο και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες 10 ημέρες.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>BREAKING: Zlatan Ibrahimovic is set to miss both of Milan&#39;s Europa League matches against Manchester United after sustaining an adductor injury ? <a href=”https://t.co/jAAVYM7jx6″>pic.twitter.com/jAAVYM7jx6</a></p>&mdash; Goal (@goal) <a href=”https://twitter.com/goal/status/1366395713467387907?ref_src=twsrc%5Etfw”>March 1, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, θα χάσει σίγουρα τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της πλευράς του, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου σκέλους που θα εξέλθει από την Europa εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 11 Μαρτίου.

Ο Ιμπραχίμοβιτς θα χάσει επίσης παιχνίδια εναντίον του Ουντινέζε, της Ελλάδας Βερόνα και της Νάπολι.

Αν δεν υπάρξει περαιτέρω επιπλοκή στον τραυματισμό, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επιστρέψει πάνω στην ώρα για να αντιμετωπίσει τους Red Devils στο δεύτερο πόδι. Αν όχι, θα του έλειπε και αυτή η γραβάτα.

Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον Pioli ο οποίος τώρα θα είναι χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ της πλευράς του με 16 γκολ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ιμπραίμοβιτς δεν έχει ακόμη σκοράρει στο Europa League αυτό το εξάμηνο και τώρα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να «τερματίσει» την εκστρατεία χωρίς να το κάνει.