Ο Ιμπραχίμοβιτς θάβει το τσεκούρι με τον Ρομέλου Λουκάκου

Εβδομάδες μετά τον καυγά με τον Ρομέλου Λουκάκου, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αποφάσισε να θάψει το τσεκούρι με τον πρώην συμπαίκτη του Μαν Γιουνάιτεντ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φαίνεται να λατρεύει τις αντιπαραθέσεις αυτές τις μέρες, ειδικά με τον Ρομέλου Λουκάκου. Αυτή η εικόνα των δύο απεργών στο πρόσωπο του άλλου έγινε αθάνατη όταν ένας καλλιτέχνης του Μιλάνου αποφάσισε να δημιουργήσει μια τοιχογραφία της στιγμής ακριβώς έξω από το στάδιο Giuseppe Meazza. Κατά τη διάρκεια αυτής της «πάλης», τα πράγματα πήρε θερμαίνεται γρήγορα, όπως και οι δύο παίκτες είπε επώδυνα πράγματα ο ένας στον άλλο. Ξέχασαν εντελώς ότι έχουν τον ίδιο πράκτορα για μια στιγμή αλλά ο Μίνο Ραϊόλα μάλλον αποφάσισε να παρέμβει μεταξύ των δύο.

Δεν μπορεί να έχει δύο από τους καλύτερους πελάτες του να έχουν προσωπικά προβλήματα και ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς το κατάλαβε γρήγορα. Αντί να κλιμακώσει το θέμα με τον Τύπο, ο Σουηδός επιθετικός αποφάσισε να τερματίσει τα πράγματα επεκτείνοντας ένα κλαδί ελιάς στο Lukaku. Δεν υπάρχει απάντηση από τον επιθετικό της Ίντερ Μίλαν, αλλά θα κρατάμε τους αναγνώστες μας ενήμερους για το τι συμβαίνει.

Ο Ζλάταν προσκαλεί τον Λουκάκου στο Σαν Ρέμο.

Ως μέρος μιας γιορτής που θα γράψει ιστορία ως το πρώτο μουσικό φεστιβάλ μετά την πανδημία. Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αποφάσισε να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Μουσικής του Σαν Ρέμο. Ο οικοδεσπότης Amadeus είναι ένας σκληρός υποστηρικτής της Inter Milan και η Ibra ερωτήθηκε για τον Lukaku. Όταν απάντησε, ο Ζλάταν φαίνεται να άφησε πίσω του αυτό το θέμα. Ωστόσο, τα πράγματα που ειπώθηκαν στο γήπεδο φαινόταν να εξοργίζουν τον Lukaku πολύ περισσότερο από ό, τι έκαναν τον Zlatan. Ακόμα δεν έχουμε ιδέα αν ο Βέλγος επιθετικός ξέχασε την αντιπαράθεση ή αν κρατάει κακία.

Θυμηθείτε φώναξε ότι ήταν ο Θεός του Μιλάνου, αφού σκόραρε ο νικητής κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Serie A Milano Derby. Αυτά είπε ο Ζλάταν για την πρόσκληση του Λουκάκου στο Σαν Ρέμο: «Αν θέλει να έρθει, είναι ευπρόσδεκτος», δήλωσε ο Ιμπραίμοβιτς σε συνέντευξη Τύπου μέσω της Football Italia. «Ό, τι συμβαίνει με το γήπεδο παραμένει στο γήπεδο, δεν υπάρχει πρόβλημα.» «Ελπίζω να μην ξέρει να τραγουδάει, οπότε θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο.»