Ο Ιμπραχίμοβιτς αντιδρά στον Τζιρού στις συνομιλίες μεταφοράς του Μιλάνου

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον αιώνιο Σουηδό αφού έφυγε από την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς επιθυμεί να συμμετάσχει ο Ολιβιέ Ζιρού Μίλαν, αλλά προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει μόνο ένας θεός στην ομάδα.

Giroud συνδέθηκε με ένα διακόπτη σε Serie Α στο τελευταίο ζευγάρι των παραθύρων μεταφοράς, με ενδιαφέρον αναφέρθηκε από Inter Μιλάνο, Γιουβέντους, και AS Roma.

Φαίνεται ότι ο χρόνος του στο Τσέλσι τελειώνει τελικά, με τον Γάλλο να υπογράψει παράταση της σύμβασης παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα συμφωνία του λήγει στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η AC Milan στοχεύει την 33χρονη καθώς σκοπεύει να ενισχύσει την επίθεσή της πριν από το 2020/21.

Αντιδρώντας στις φήμες, ο Ιμπραχίμοβιτς αναφέρει ότι θα καλωσορίσει τον επιθετικό, αλλά προτείνει ότι ο ίδιος θα παραμείνει ο κύριος άνθρωπος στο Σαν Σίρο.

Ο Σουηδός είπε στον Gazzetta dello Sport: «Όσο περισσότεροι παίκτες υψηλού επιπέδου μπορούμε να πάρουμε, τόσο το καλύτερο. Ο Giroud έχει μεγάλη εμπειρία και δεν έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν κερδίσει τρόπαια. Αν έρθει, είναι ευπρόσδεκτος.

«Επίσης, επειδή αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη ομάδα που θέλουν να μάθουν και να βελτιώσουν, μια καλά καθοδηγούμενη ομάδα.

«Είμαι εγωίστρια; Πρέπει να είμαι, υπάρχουν πολλοί βασιλιάδες αλλά υπάρχει μόνο ένας Θεός και αυτός είμαι εγώ. Αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου, δεν πάω πουθενά και το ξέρω.

«Το ποδόσφαιρο με έκανε να γνωρίσω ανθρώπους, να ταξιδέψω, να βιώσω διαφορετικούς πολιτισμούς. Μου έδωσε τη ζωή που έχω. Τι έδωσα; Ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στον κόσμο.»