Ο Θυμωμένος Μπρούνο υπερασπίζεται τον εαυτό του ενάντια στους «Big Six’ επικριτές κατά

Σε ένα εκπληκτικό παραλήρημα αυτή την εβδομάδα, ο Bruno Fernandes ήθελε να ανταποδώσει σε όλους εκείνους τους «Big Six’ κριτικούς που τον κυνηγούν. Φαίνεται τσαντισμένος.

Ο Bruno Fernandes έχει βαρεθεί όλες αυτές τις «Big Six’ επικρίσεις που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτά είναι στατιστικά στοιχεία που τον εκθέτουν ως φτωχό εκτελεστή ενάντια στα πιο ισχυρά κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ. Φαινόταν ιδιαίτερα νευρικός και ήθελε να απαντήσει: «Δεν ξέρω τι εννοεί ο κόσμος με τον όρο «top έξι», επειδή οι ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση στο τραπέζι», είπε στο Sky Sports. «Σκοράρω και βοηθάω εναντίον κάποιων από αυτούς. Σκοράρω αυτή τη σεζόν ενάντια στην Τότεναμ, αλλά ο κόσμος λέει ότι οι ποινές δεν μετράνε. Οπότε το παιχνίδι με την Τότεναμ δεν τελειώνει 6-1 αλλά 6-0.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι περιμένουν από τον Μπρούνο να σκοράρει ή να βοηθήσει σε κάθε παιχνίδι, επειδή όταν έφτασα, έπαιζα πολύ καλά. Και θέλω να το κάνω αυτό — είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αλλά ως παίκτης, δεν ψάχνω για το μεγάλο εξάρι ή το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Κοιτάζω για κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Και νομίζω ότι το πρωτάθλημα δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος. Έτσι, δεν χρειάζεται να σκοράρει ή να κερδίσει ενάντια στο μεγάλο έξι – θα πρέπει να σκοράρει και να κερδίσει ενάντια σε όλους. Βλέπω ανθρώπους να μιλούν για τον Bruno που δεν τα πάει τόσο καλά ενάντια στους «μεγάλους έξι». Λένε ότι ο Μπρούνο δίνει την μπάλα πολλές φορές όταν χάνουμε ένα παιχνίδι.

Ο Μπρούνο χρησιμοποιεί ένα παράδειγμα εναντίον του Μπασακσεχίρ.

«Επίσης, στο παιχνίδι με τον Μπασακσεχίρ, πέτυχα δύο γκολ και έχασα περισσότερες μπάλες από την ομάδα τους, αλλά ο κόσμος είπε ότι ήμουν ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι. Λοιπόν, ποιο είναι το νόημα; Αλλά συμφωνώ στα δύο τελευταία παιχνίδια, δεν έπαιξα πολύ καλά. Και δεν χρειάζεται να δω τα στατιστικά για να δω αν παίζω καλά ή όχι. Ξέρω πότε παίζω καλά ή όχι. Είδα μια συνέντευξη από τον Luke (Shaw) λέγοντας: «Οι άνθρωποι τώρα νοιάζονται περισσότερο για τα στατιστικά παρά για την παράσταση». Και αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί τώρα περιμένουν από μένα μόνο γκολ και ασίστ, και όχι παραστάσεις.

«Δεν τους ενδιαφέρει η απόδοση του Μπρούνο, δεν τους ενδιαφέρει η ανάκαμψη της μπάλας ή πόσες ευκαιρίες δημιουργώ, επειδή μπορώ να δημιουργήσω 10 ευκαιρίες, αλλά αν δεν σκοράρω, ο κόσμος θα πει ότι ο Μπρούνο δεν έπαιξε πολύ καλά. Αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι στη στιγμή. Κάποιοι είπαν ότι παίζω άσχημα, και ότι πρέπει να τα πάω καλύτερα. Και συμφωνώ, γιατί πάντα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Αλλά για μένα, είναι εντάξει. Μπορώ να έχω αυτή την πίεση στην πλάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι σε μερικές στιγμές, θα σκοράρω, θα βοηθήσω, και θα παίξω. Και αυτό θα βοηθήσει τους συμπαίκτες μου να κερδίσουν το παιχνίδι».