Ο θρύλος της Τσέλσι λέει ότι ο Τουσέλ μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσει την υπογραφή

Το νέο αφεντικό των Μπλουζ δεν έχει πάει καν στον πάγκο εδώ και ένα μήνα, αλλά μια μεγάλη απόφαση μεταφοράς μπορεί να περιμένει ήδη.

Ο Timo Werner έχει «χάσει το δρόμο του», λέει ο θρύλος της Τσέλσι Alan Hudson, ο οποίος προτείνει ότι η ομάδα μπορεί να χρειαστεί να τον αντικαταστήσει με ένα Didier DroGBA προς τα εμπρός για να ηγηθεί της πρώτης γραμμής.

Παρά την πολλά υποσχόμενη έναρξη της καριέρας του Blues, η μορφή του Werner έχει μειωθεί. Η καλοκαιρινή υπογραφή των €53 εκατ. σημείωσε μόνο ένα γκολ στις 19 τελευταίες εμφανίσεις του σε όλους τους διαγωνισμούς από τις αρχές Νοεμβρίου.

Αλλά ενώ ο Γερμανός έχει δείξει αναλαμπές βελτίωσης υπό τον Thomas Tuchel, ο νέος διευθυντής της Chelsea ίσως χρειαστεί να ψάξει αλλού το καλοκαίρι.

«Είναι περίεργο που ο Werner ξεκίνησε τόσο εντυπωσιακά και έχασε το δρόμο του, γιατί κοίταξε την απάντηση», είπε ο Hudson CaughtOffside.

«Συμβαίνει. Αν συνέχιζε με αυτή τη μορφή, δεν θα μιλούσαμε γι’ αυτό, αλλά η Τσέλσι χρειάζεται ένα νούμερο 9 σαν την Τάμι Αβραάμ — μόνο ένα πολύ καλύτερο μοντέλο, μια ιστορική αναδρομή στον Ντιντιέ Ντρογκμπα και τον Πίτερ Όζγκουντ στις μέρες μου. Μεγάλοι επιβλητικοί παίκτες που θα μπορούσαν επίσης να παίξουν, αλλά, το πιο σημαντικό, δεν πρέπει να εκφοβίζονται από τον αντίθετο αριθμό τους.

«Μιλάμε για τον Erling Haaland, αλλά όπως έχουμε βρει αυτό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο, όχι το καλύτερο, αλλά το πιο δύσκολο.

«Έχουμε δει τόσους πολλούς να το ανακαλύπτουν. Έρχονται να έχουν μερικές καλές ή δίκαιες εποχές, παίρνουν τα χρήματα και επιστρέφουν σπίτι, κοιτάξτε τον Φερνάντο Τόρες — ήταν ένας από τους καλύτερους στο Λίβερπουλ, φανταστικός, αλλά στο Τσέλσι ήταν σαν τον Αόρατο Άνθρωπο. Απλά δεν ταίριαζε στο στυλ τους.»