Ο θρύλος της Γιουβέντους επαινεί την Αντρέα Πίρλο για την ανάπαυση

Μετά την τελευταία απόφαση του Andrea Pirlo για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της Γιουβέντους αποφάσισε να τον επαινέσει στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Andrea Pirlo μπορεί να επικριθεί για τον τρόπο που κάνει πολλά πράγματα στη Γιουβέντους, αλλά όχι για τον τρόπο που χειρίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του συλλόγου μόλις πρόσφερε τη γνώμη του για τον μάνατζερ που ξεκουράζεται ο Πορτογάλος σταρ. Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι Bianconeri θα μπορούσαν εύκολα να έχουν χάσει ενάντια στο Lazio, αλλά Pirlo εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Αποφάσισε να αφήσει τον Κριστιάνο στον πάγκο και να χρησιμοποιήσει πολλά υποκατάστατα από την αρχή.

Μετά τα 90 λεπτά, πήρε το αποτέλεσμα που περίμενε και ξεκουράστηκε πολλούς από τους σημαντικότερους παίκτες του για το αυριανό παιχνίδι. Μην γελιέστε, η Γιουβέντους προσπαθεί κυρίως να κερδίσει το UEFA Champions League πάνω από κάθε άλλο τουρνουά. Αυτό υποσχέθηκε η Λέσχη στον Ρονάλντο όταν έφτασε και αυτό προσπαθεί να κάνει ο Πίρλο. Μόλις επαινέθηκε που το έκανε αυτό από κανέναν άλλο από τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος θρύλος του Μπιανκονέρι.

Ο Ντελ Πιέρο πιστεύει ότι η Γιουβέντους θα είναι πιο δυνατή.

Για τον Del Piero, η νίκη του UEFA Champions League είναι μια πολυτέλεια που βίωσε μόνο μία φορά παρά το γεγονός ότι έφτασε στον τελικό αρκετές φορές. Ως παίκτης, το να χάσει τον τελικό αγώνα ήταν όλο και πιο απογοητευτικό γι ‘αυτόν, αλλά εξακολουθεί να αγωνίζεται για τη λέσχη της ζωής του. «Δεν περίμενα την αντίδρασή τους επειδή η Γιουβέντους αγωνίζεται σωματικά τις τελευταίες εβδομάδες», δήλωσε ο Del Piero στο Sky Sport Italia. «Ήταν μια έξυπνη κίνηση τόσο από τον Πίρλο όσο και από αυτόν. Η Γιουβέντους κέρδισε χωρίς έξι ορεκτικά.

«Ξεκουράστηκαν, έτσι είναι έτοιμοι να παίξουν τώρα. Ο Λάτσιο είχε μια καλή αρχή, αλλά η Γιουβέντους αντιστάθηκε. Ήταν συνεπείς και αυτό είναι μεγάλη είδηση λαμβάνοντας υπόψη το επόμενο παιχνίδι τους ενάντια στο Πόρτο. Η Γιουβέντους θα χρειαστεί ένα τέλειο παιχνίδι. Ο στόχος της Chiesa στην Πορτογαλία άλλαξε τα πράγματα για τον Juve, αλλά αν το Πόρτο κρατήσει την ίδια ένταση με το πρώτο σκέλος, θα είναι δύσκολο για τους Bianconeri. Θα είναι δύσκολο, αλλά βρίσκονται σε μια καλή στιγμή. Η Γιουβέντους είχε πέσει λίγο, αλλά φαίνεται να έχουν αναρρώσει τώρα».