Ο θρύλος της Άρσεναλ κατηγορεί τους υποστηρικτές του West Ham για τους αγώνες του παρελθόντος

Ο Μάρτιν Κεουν πιστεύει ότι η Γουέστ Χαμ τα πάει καλά αυτή τη σεζόν λόγω της έλλειψης οπαδών στο London Stadium.

Ο πρώην υπερασπιστής της Arsenal Martin Keown έκανε μια αμφιλεγόμενη δήλωση σχετικά με τα Σφυριά και τους υποστηρικτές τους. West Ham United έχουν κάνει εξαιρετικά καλά αυτή τη σεζόν και επί του παρόντος καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση στην Premier League. Στην πραγματικότητα, ο David Moyes και η ομάδα του έχουν αυξηθεί οι ελπίδες των οπαδών να εξασφαλίσουν μια ευρωπαϊκή θέση, καθώς τα Σφυριά δεν έχουν παίξει στο Europa League από το 2016.

Σύμφωνα με τον Martin Keown, η πρόσφατη επιτυχία του West Ham σχετίζεται με την απουσία υποστηρικτών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αυτή τη σεζόν. Ο θρύλος της Άρσεναλ πιστεύει ότι οι παίκτες ακμάζουν χωρίς την πρόσθετη πίεση των κριτικών.

«Δεν είναι ενδιαφέρον το πώς τα πάει η West Ham χωρίς υποστηρικτές στο έδαφος», είπε στον TalkSport. «Είναι τόσο δύσκολο να ικανοποιηθούν και ελπίζω να έχουν τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά τους τώρα, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός. Όταν επιστρέψουν στο έδαφος, να πάρει πίσω από την ομάδα!

Όλες οι δοκιμασίες και τα βάσανα που είχαν με το έδαφος, πώς θα ήταν οι οπαδοί αν τους επιτρεπόταν στο στάδιο; Ο David Moyes έχει τη δυνατότητα να διευθύνει αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα με τον τρόπο που αισθάνεται ικανός και αυτό που κάνει τακτική είναι εξαιρετικό και τα αποτελέσματα που παίρνουν είναι πρώτης κατηγορίας. Το βρίσκω αξιοθαύμαστο το ότι παίζουν ποδόσφαιρο όταν δεν είναι εκεί».

Η Γουέστ Χαμ έχει 10 νίκες σε 20 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, γεγονός που κάνει ένα καλό επιχείρημα για την υπόθεση του Κεουν. Στην πραγματικότητα, έχουν αντιστοιχίσει τις προσπάθειες του περασμένου έτους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ωστόσο, η τελευταία σεζόν πήγε λίγο διαφορετικά. Μετά την επιστροφή του ποδοσφαίρου τον Ιούνιο (χωρίς υποστηρικτές), τα Σφυριά κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τρεις από τους εννέα αγώνες.