Ο θρύλος της Άρσεναλ διευκρινίζει τι πρέπει να κάνει η Odegaard για μόνιμη διαπραγμάτευση

Ο δανεικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρκετό χρόνο παιχνιδιού στην Arsenal από την άφιξή του τον Ιανουάριο, αλλά έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει μια μόνιμη συμφωνία μεταφοράς;

Ο Martin Odegaard δεν έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει μια μόνιμη συμφωνία Arsenal ακόμα, λέει ο Nigel Winterburn, ο οποίος θέλει να δει τον μέσο να συμμετέχει περισσότερο στα παιχνίδια και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Αφού αγωνίστηκε για τακτικές ευκαιρίες στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν, η Odegaard προσχώρησε στην Arsenal τον Ιανουάριο. Έκτοτε έχει δείξει αναλαμπές της καλύτερης μορφής του εν μέσω τακτικών ευκαιριών υπό τον διευθυντή Mikel Arteta.

Αλλά ο 22χρονος δεν έχει δώσει γκολ ή βοήθεια στις έξι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής και τράβηξε άλλο ένα κενό στην ισοπαλία 1-1 με τον Μπέρνλι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Προς το παρόν, όχι δεν το έχει κάνει», ο πρώην Πυροβολητής, αριστερά-πίσω Winterburn είπε στο Stadium Astro σχετικά με το αν η Odegaard έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει μια μόνιμη συμφωνία.

«Ο Ίαν Ράιτ έλεγε ότι του θυμίζει τον Πολ Γκασκόιν, δεν μου θυμίζει τον Γκασκόιν.

«Για έναν νεαρό παίκτη που δεν έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο για να έρθει στο σύλλογο σας, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή κάθομαι στο φράχτη, αλλά βλέπω τις δυνατότητες εκεί.

«Το link-up παιχνίδι του είναι πολύ καλό, θέλει να πάρει την μπάλα, είναι ένας καλός περαστικός.

«Αλλά αν κοιτάζω δημιουργικούς παίκτες στο κέντρο, πάντα ψάχνω για κάτι παραπάνω. Θέλω να δω έναν δημιουργικό μεσαίο παίκτη που μπορεί να σκοράρει γκολ και θέλω να τον δω να δημιουργεί ευκαιρίες ή να συμμετέχει στις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την ομάδα.

«Αυτή τη στιγμή, κάθομαι εκεί και σκέφτομαι ότι δεν έχει κάνει τίποτα κακό και θέλω να κρίνω και θέλω να δω πολλά περισσότερα από αυτόν πριν πάρω την απόφαση αν θα ήθελα η Arsenal να προσπαθήσει να τον υπογράψει σε μόνιμη βάση.

«Αυτό που θέλω να βλέπω από τον Odegaard είναι να παίρνει όλη την ώρα την μπάλα, προσπαθώντας να παίξει μέσα από τα δύσκολα περάσματα που θα στήσουν τον Aubamayeng και τον Saka ή το τελικό πέρασμα που βγαίνει σε μια ευρεία περιοχή είναι να χτυπά την μπάλα για μια ευκαιρία για έναν από τους άλλους παίκτες μας να σκοράρει».