«Ο Θεός να βοηθήσει Arsenal» — Πυροβολητές επιτέθηκαν μετά το αδιέξοδο του Φούλαμ

Η πλευρά του Mikel Arteta απέφευγε να περπατήσει με άδεια χέρια από τα Εμιράτα την Κυριακή, χάρη σε έναν ισοσταθμιστή που είχε την τελευταία του ανάσα.

Η Arsenal ήταν «συγκλονιστική» και «φοβερή» εναντίον της Φούλαμ και ήταν «λίγο τυχεροί» για να διασώσει μια ισοπαλία, λέει ο Roy Keane στην καυστική επίθεσή του από την πλευρά του Mikel Arteta.

Η Άρσεναλ μπήκε στο παιχνίδι Φούλαμ με μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχοντας καταγράψει κυρίαρχες νίκες από πίσω σε πλάτη.

Ωστόσο, δεν έδειχναν πειστικοί για την πλειοψηφία των 90 λεπτών του αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ στα Εμιράτα. Οι οικοδεσπότες ακολούθησα την ποινή του Josh Maja μέχρι αργά στο χρόνο διακοπής πριν ο αντικαταστάτης Eddie Nketiah χτύπησε σπίτι τον ισοσταθμιστή και έσωσε ένα σημείο.

Η ισοπαλία 1-1 θα μπορούσε να αποτελέσει πραγματικό εμπόδιο στις ελπίδες των Gunners να παίξουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν καθώς θα κάθονται στην ένατη θέση της κατηγορίας με έξι παιχνίδια να παίξουν.

«Η Άρσεναλ ήταν φοβερή. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο κακή ήταν η Άρσεναλ. Αλλά μάλλον τους άξιζε», δήλωσε ο Keane στο Sky Sports.

«Δεν ξέρω αν ο Φούλαμ άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό. Νόμιζα ότι ήταν φτωχοί. Ξέρω ότι παλεύουν για τη ζωή τους αλλά η έλλειψη ποιότητας και από τις δύο ομάδες ήταν τρομερή.

«Άρσεναλ ήταν ακόμα χειρότερα. Ο Θεός να βοηθήσει την Άρσεναλ να προχωρήσει μπροστά. Νόμιζα ότι ήταν σοκαριστικά, τρομερά, χωρίς ποιότητα, και ήταν λίγο τυχεροί στο τέλος.

«Άρσεναλ. Θεέ μου.»