Ο Ζοάο Φέλιξ προεπισκοπεί τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Τσέλσι

Σε μια συνέντευξη που δόθηκε σε ένα αγγλικό outlet, ο Ζοάο Φέλιξ ήθελε να κάνει προεπισκόπηση του αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ της Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον της Τσέλσι

Ο Ζοάο Φέλιξ πρόκειται να αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ σε προκριματικό δύο μερών που ξεκινά την Τρίτη στο Βουκουρέστι. Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε τη σεζόν ισχυρή σε όλους τους διαγωνισμούς, αλλά έχουν παραπαίει στη La Liga πρόσφατα. Ωστόσο, ένας από τους κύριους στόχους τους είναι να εξαλείψουν τα Blues σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Δυστυχώς για την ισπανική λέσχη, το πρώτο σκέλος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Metropolitano λόγω περιορισμών από τον κορώνα.

Αλλά εξακολουθούν να έχουν έναν παίκτη όπως ο Joao Felix, ο οποίος είναι μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του Diego Simeone για αυτόν τον αγώνα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που δόθηκε στο Sportsmail, ο νεαρός παίκτης ήθελε να μιλήσει για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές της Τσέλσι. Ο Felix συζήτησε επίσης την πρόκληση της προσπάθειας επίτευξης του επιπέδου απόδοσης του Mbappe και του Haaland. Τέλος, ο Joao άνοιξε επίσης για το πρόσφατο καθεστώς της Ατλέτικο Μαδρίτης ως ένας από τους τρεις μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους La Liga.

Ο Φίλιξ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Αυτό είχε να πει ο Felix στο Sportsmail: «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει [Mount], ο τρόπος που του αρέσει να τραβάει την μπάλα, ο τρόπος που αγγίζει την μπάλα. Έπαιξα με τον Κρις Γουίλοκ στην Μπενφίκα πριν τρία ή τέσσερα χρόνια και μου είπε ότι η Τσέλσι έχει έναν τύπο που βλέπει που μοιάζει με μένα και μου είπε ότι ήταν ο Μέισον Μάουντ. Λίγα χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στο Τσέλσι και μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Ο Κρις μου είχε πει γι’ αυτόν πριν εμφανιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε περίμενα να τον δω. Ελπίζω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο επειδή ο Cristiano και ο Messi έφτασαν σε ένα επίπεδο που κανένας άλλος παίκτης δεν έφτασε.

«Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο, θέλουμε να δείξουμε στους ανθρώπους ότι μπορούμε να το κάνουμε και αυτό. Ο Mappe και ο Haaland είναι σε καλό τρόπο για να το κάνουν και αν φτάσω σε αυτό το επίπεδο, είναι πολύ καλό για μένα. Κανονικά ήταν μόνο Ρεάλ Μαδρίτης και Βαρκελώνη, αλλά οι άνθρωποι τώρα βλέπουν ότι Ατλέτικο είναι μια μεγάλη λέσχη πάρα πολύ και μπορεί να αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαρκελώνη για τα πάντα. Είναι ένα κίνητρο για εμάς επειδή είμαστε στο Ατλέτικο και οι άνθρωποι δεν μιλούν πολύ για εμάς, μιλούν περισσότερο για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαρκελώνη — γι’ αυτό κάνουμε μια σπουδαία σεζόν».