Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκαλύπτει τις συμβουλές του για τη μεταφορά σοκ στο Mbappe

Ο επιθετικός του Μιλάνου είπε στον Kylian Mbappe να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Ο Kylian Mbappe ξοδεύει τους τελευταίους μήνες της τρέχουσας σύμβασής του στο PSG. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος επιθετικός απέρριψε αρκετές προσφορές επέκτασης συμβολαίου από τη λέσχη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για μια κίνηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδόν εξασφάλισε μια κίνηση για το αστέρι PSG το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, οι γάλλοι γίγαντες απέρριψαν μια προσφορά για Mbappe καθώς ήθελαν να τον κρατήσουν για τουλάχιστον μια ακόμη σεζόν.

Σε νέα συνέντευξη, ο σταρ του Μιλάνου Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιβεβαίωσε ότι είχε συμβουλέψει το Γάλλο αστέρι να ενταχθεί σε άλλη λέσχη.

«Είναι αλήθεια ότι είπα στον Kylian Mbappe ότι πρέπει να φύγει από το PSG», δήλωσε ο Ibrahimovic στην ιταλική έξοδο Corriere della Sera (μέσω JOE).

«Χρειάζεται ένα πιο δομημένο περιβάλλον όπως αυτό στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ωστόσο, συμβούλευα επίσης τον πρόεδρο του PSG να μην τον πουλήσει».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Diario AS ανέφερε ότι ο Mbappe πλησιάζει προς μια κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ισπανικό κατάστημα ισχυρίζεται ότι η PSG ελπίζει να κρατήσει τον Γάλλο μέχρι τον Αύγουστο, ακόμη και σχεδιάζοντας να τον κάνει κορυφαίο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον πράκτορα της Mbappe ήδη από τον Φεβρουάριο. Εάν μια κίνηση του Ιανουαρίου δεν είναι δυνατή, ο παίκτης πιθανότατα θα αφήσει τους Παριζιάνους ως ελεύθερος πράκτορας τον Ιούνιο.