Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς συμμερίζεται τον πόνο του Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο πέντε φορές νικητής του Ballon d’Or απεικονίστηκε με δάκρυα στα μάτια όταν η έξοδος της Πορτογαλίας στον προημιτελικό ολοκλήρωσε το όνειρό του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς συμμερίζεται τη συναισθηματική αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην έξοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Πορτογαλίας το Σάββατο.

Ο 37χρονος ήρθε ως αναπληρωματικός στο δεύτερο ημίχρονο στην ήττα των προημιτελικών 1-0 εναντίον του Μαρόκου, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα, καθώς η κεφαλίδα του Γιουσέφ Εν-Νεσίρι έστειλε την Πορτογαλία στα 42 λεπτά.

Η ήττα από το Μαρόκο όχι μόνο επέκτεινε τη μακρά αναμονή της Πορτογαλίας για τη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά σήμαινε επίσης ότι ο Ρονάλντο είναι απίθανο να σηκώσει ποτέ το πιο διάσημο τρόπαιο του ποδοσφαίρου — ένα όνειρο που πάντα κρατούσε κοντά στην καρδιά του.

«Όλοι θέλουν να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο· δεν μπορούν όλοι να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Ιμπραίμοβιτς στην Daily Mail για τα δάκρυα του Ρονάλντο στο τέλος του αγώνα.

«Όλοι προσπαθούν και αν δεν το κερδίσεις, προφανώς θα γίνεις συναισθηματικός, αν κερδίσεις, γίνεσαι και συναισθηματικός με διαφορετικό τρόπο».

Zlatan ζυγίζει στην έξοδο CR7 του από Man Utd

Ο πρώην επιθετικός της Manchester United πρότεινε επίσης ότι υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία της ξαφνικής αποχώρησης του Ρονάλντο από την ομάδα της Premier League, από ό, τι φαίνεται.

«Κατά την έξοδό του από την United, πιστεύω ότι όταν συμβούν τα πράγματα, δεν θα μάθουμε ποτέ την αληθινή ιστορία», δήλωσε ο Ιμπραίμοβιτς για την έξοδο του Ρονάλντο τον προηγούμενο μήνα.

«Λένε αυτό που θέλουν να πουν, λέει ό, τι χρειάζεται να πει για να προστατεύσει τον εαυτό του, τότε έχετε τον προπονητή που λέει αυτά τα πράγματα για να προστατεύσει τον εαυτό του. Στη συνέχεια, η λέσχη λέει πράγματα — όχι σαν εμένα, θα σας πω πώς πραγματικά συνέβη. Αλλά είμαστε όλοι διαφορετικοί. Όλοι είναι προσεκτικοί σχετικά με την εικόνα τους.

«Για μένα, η τέλεια εικόνα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Την αληθινή ιστορία δεν θα γνωρίσουμε τον φίλο μου.»