Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αποκρίνεται στην κριτική του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο επιθετικός του Μίλαν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αποκρίθηκε στην καταδίκη του σούπερ σταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς για τις πολιτικές του απόψεις.

«Οι αθλητές ενώνουν τον κόσμο, η πολιτική χωρίζει τον κόσμο», λέει ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς σε απάντηση της κριτικής του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τα δύο αθλητικά εικονίδια αντάλλαξαν λέξεις στα μέσα ενημέρωσης την τελευταία εβδομάδα αφού ο Ζλάταν ανέφερε ότι ο ΛεΜπρόν εκμεταλλεύτηκε το καθεστώς του ως διάσημου αθλητή για να επηρεάσει μη αθλητικά ζητήματα.

Ο Λεμπρόν δεν δεχόταν ευγενικά τις απόψεις του Ζλάταν. Ο μπασκετμπολίστας, ο οποίος παίζει για τους LA Lakers στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπερασπιζόμενος τον ακτιβισμό του, κατηγόρησε τον Σουηδό για υποκρισία, και τον προειδοποίησε ότι είναι ο «λάθος άνθρωπος».

«Ο ρατσισμός και η πολιτική είναι δύο διαφορετικά πράγματα», δήλωσε ο Ζλάταν στο φεστιβάλ San Remo 2021 την Τρίτη, όπως ανέφερε ο Goal. «Εμείς οι αθλητές ενώνουμε τον κόσμο, η πολιτική χωρίζει τον κόσμο.

«Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, δεν έχει καμία σχέση με το πού είσαι, κάνουμε ό, τι κάνουμε για να ενωθούμε. Δεν κάνουμε άλλα πράγματα επειδή δεν είμαστε καλοί σε αυτό, αλλιώς θα ήμουν στην πολιτική.

«Αυτό είναι το μήνυμά μου. Οι αθλητές πρέπει να είναι αθλητές, οι πολιτικοί πρέπει να είναι πολιτικοί».