Ο Ζιρού υπονοεί ότι οι φήμες εξόδου από την Τσέλσι μπορεί να είναι αληθινές.

Παρόλο που μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, ο Ολιβιέ Ζιρού άφησε να εννοηθεί μια πιθανή έξοδο έχοντας υπόψη μια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα.

Η ώρα του Ολιβιέ Ζιρού στο Τσέλσι δεν ήταν τίποτα λιγότερο από απίστευτη από τότε που έφτασε, έχει κυριολεκτικά κερδίσει κάθε πιθανό μεγάλο τίτλο που μπορεί να φανταστεί. Την περασμένη σεζόν, ο Γάλλος επιθετικός δεν ξέφυγε από τον διαγωνισμό που έφερε ο Τίμο Βέρνερ στο κλαμπ. Ήθελε να αποδείξει στον διευθυντή ότι θα μπορούσε ακόμα να είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ. Ωστόσο, η έξοδος του Φρανκ Λάμπαρντ επηρέασε το ρόλο του Ζιρού στην ομάδα μετά την άφιξη του Τόμας Τούσελ. Από τότε που κατάλαβε ότι θα συνέβαινε αυτό, ο Ζιρού προσπαθεί να βρει νέο σύλλογο παρά το γεγονός ότι πρόσφατα υπέγραψε παράταση συμβολαίου.

Το μόνο που θέλει ο Γάλλος είναι να παίξει όσο περισσότερο μπορεί, το οποίο είναι δύσκολο με τους Blues αυτή τη στιγμή. Ο Giroud έχει να ανησυχεί για τα Ευρώ αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα ερωτήθηκε για το μέλλον του στη λέσχη κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης Τύπου. Κανένας άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς καλωσόρισε πρόσφατα τον Ζιρού σε πιθανή μεταφορά στο Μίλαν. Παρόλο που αυτές είναι μόνο φήμες αυτή τη στιγμή, ο βετεράνος της Τσέλσι ήθελε να υπενθυμίσει στον Τύπο ότι η αποχώρηση εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή.

Το μέλλον του Ζιρού και η συνάντησή του με τον Μπενζέμα.

Σύμφωνα με το Goal, αυτό είχε να πει ο Giroud για το μέλλον του και την συνάντησή του με τον Karim Benzema: «Θέλω να καταστήσω σαφές ότι η Τσέλσι επανενεργοποίησε τη ρήτρα τον Απρίλιο και πρόσφατα την ανακοίνωσαν να συμμορφωθεί με τους κανόνες της Premier League. Να θυμάστε ότι μου άρεσε ο Μάρκο Βαν Μπάστεν και ο Αντρέι Σεφτσένκο. Το Μιλάνο είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Αλλά, σήμερα, δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου στο σύλλογο, επειδή εστιάζω στην ομάδα της Γαλλίας και στα ευρώ, τα οποία πλησιάζουν ταχύτατα.

«Είναι φυσιολογικό τα ΜΜΕ να είναι ενθουσιασμένα με την επιστροφή του Μπενζέμα, καθώς αποτελεί ένα πρόσθετο όπλο. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αλλά οι άνθρωποι που με υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι είμαι εδώ για να παίξω το ρόλο μου, χωρίς να κάνω πολύ θόρυβο. Κάνω το δικό μου μέρος της δουλειάς, είμαι απόλυτα πίσω από την ομάδα, δεν έχω ενδοιασμούς, δεν κρατάω κακία, είμαι σε ειρήνη. Δεν είχαμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε, ίσως συμβεί, με κάνει να χαμογελάω. Δεν έχω καμία μνησικακία γι’ αυτό. Θα τον καλέσω σε πίστα καρτ αν κερδίσουμε τα ευρώ. Ο Ντεσαντρ δεν με προειδοποίησε για την επιστροφή του Καρίμ. Είναι ο μόνος που παίρνει αποφάσεις. Δεν μου ζήτησε τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσω.»