Ο Ζιντάν χειροκροτεί την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από καθαρά φύλλα

Los Blancos διατήρησε την πίεση στο Ατλέτικο Μαδρίτης με μια νίκη την Κυριακή, κινείται μέσα σε πέντε πόντους από τους ηγέτες του πρωταθλήματος.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χειροκροτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την «πολύ καλά» υπεράσπιση εναντίον της Βαλένθια στην εκδρομή La Liga την Κυριακή.

Ο Karim Benzema άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, συμψηφίζοντας το 12ο γκολ του πρωταθλήματος της εκστρατείας, και ο Toni Kroos πρόσθεσε άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο για να σφραγίσει μια πειστική νίκη 2-0.

Σηματοδότησε ένα δεύτερο διαδοχικό καθαρό φύλλο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι έχουν πλέον αποφύγει να παραχωρήσει ένα γκολ σε 10 από τους 23 αγώνες τους στη La Liga μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

«Αυτό είναι προφανές», δήλωσε ο Ζιντάν στην πρόσφατη βελτίωση της πλευράς του στο πίσω μέρος», μέσω της AS. «Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε. Ξεπερνάμε τις δυσκολίες και μας έχουν μείνει πολλά να δώσουμε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τώρα σε μια σειρά νίκης τριών αγώνων στη La Liga, και ο διευθυντής θέλει η ομάδα του να διατηρήσει την καλή της φόρμα.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε», πρόσθεσε. «Δεν πρόκειται να δούμε τι κάνουν οι άλλοι. Σήμερα παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

«Όλοι υπερασπίστηκαν πολύ καλά χωρίς την μπάλα και όταν βγήκαμε μπροστά προκαλέσαμε μεγάλη ζημιά. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».